Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Alleen verder
Alleen verder
Wanneer de Joodse onderduikers Sam en Hannah Cohen verraden worden, heeft dat grote gevolgen voor Hans en Clasien de Groot, bij wie ze in huis waren. Gelukki... »
 
 
 
 
 

Pakket Gerda van Wageningen/Ina van der Beek/Anke de Graaf
Pakket Gerda van Wageningen/Ina van der Beek/Anke de Graaf
Dit pakket bevat de volgende 3 boeken:<br/>`In de schemering`Gerda van Wageningen. Sheila en haar man Felix hebben een hectisch leven met twee jonge kinderen... »
 
 
 
 
 

De ramp van '53
De ramp van '53
De omnibus 'De ramp van '53' bevat drie romans over de watersnoodramp. Deze ramp is stevig verankerd in het collectieve geheugen, en niet voor niets. Want ho... »
 
 
 
 
 

Samen alleen
Samen alleen
‘Samen alleen’ van Ina van der Beek is een roman met veel inleveringsvermogen over twee heel verschillende koppels. Het is 1947. Tijdens haar werk in het... »
 
 
 
 
 

De kleur van de zon
De kleur van de zon
Ina van der Beek, bekend van onder meer Mijn vader en ik en Vergeten tijd, neemt de lezer in De kleur van de zon mee op reis naar Griekenland Kreta in de jar... »
 
 
 
 
 

Spiegelserie pakket augustus
Spiegelserie pakket augustus
Bestaat uit 2 boeken: "Een gouden greeg" Julia Burgers-Drost, Annelies heeft een meer dan zakelijke klik met Ron. Dat komt niet echt op het goede moment, w... »
 
 
 
 
 

Opnieuw beginnen
Opnieuw beginnen
De Crighton Dynastie 7: Zelfs in de beste families komt het voor: ruzies die nooit uitgepraat werden, ver weggestopte tragedies en lang gekoesterde verlangen... »
 
 
 
 
 

Ongrijpbare schaduw
Ongrijpbare schaduw
Ina van der Beek
Ongr pbare Schaduw
Mieke en Ed zijn een paar jaar getrouwd en verwachten hun eerste kindje. Langzaam maar zeker begint Ed te veranderen. Of ... »