Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Loverboys
Loverboys
Loverboys is het verhaal van twee doodgewone meisjes die een ongewone jongen ontmoeten. Mo is knap, spannend en mysterieus. Maar Mo is een loverboy. Hij over... »
 
 
 
 
 

Die Masche Liebe
Die Masche Liebe
Die Masche Liebe »
 
 
 
 
 

Judas
Judas
<p>De Vlaamse Nadia verhuist met haar vader naar Nederland. Hij trekt in bij zijn nieuwe vriendin en Nadia moet mee, ze heeft geen keuze. Maar het wennen aan... »
 
 
 
 
 

1 3-delige editie
1 3-delige editie
 »
 
 
 
 
 

Chatroom
Chatroom
<p>In <em>Chatroom</em> schuimen twee vriendinnen verscholen achter hun anonimiteit het internet af op zoek naar leuke jongens. Op een profielsite presentere... »
 
 
 
 
 

Chatroom
Chatroom
Dit dyslexie vriendelijke boek is gemaakt met het dyslexieletter font en maakt het dyslecten makkelijker om te lezen en met minder fouten, met als doel het l... »
 
 
 
 
 

Helen Vreeswijk e-bundel #2 (3-in-1)
Helen Vreeswijk e-bundel #2 (3-in-1)
<p><em>De stalker</em> is het bloedstollende verhaal van Leonie. Ze ziet er leuk uit en heeft een vaste vriend. Haar leven loopt op rolletjes, tot ze op een ... »
 
 
 
 
 

Overdosis
Overdosis
Overdosis is het verhaal van een hechte vriendengroep die langzaam uit elkaar valt door het gebruik van partydrugs. Het begint allemaal heel onschuldig. Elk ... »
 
 
 
 
 

Im Visier des Stalkers
Im Visier des Stalkers
Im Visier des Stalkers »
 
 
 
 
 

Eerwraak
Eerwraak
<p>De zeventienjarige Sam Visser is smoorverliefd op het beeldschone Afghaanse meisje Letiva. Letiva is in Nederland geboren en opgegroeid, maar wordt volgen... »