Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

3PAK
3PAK
 »
 
 
 
 
 

Promille
Promille
<p>Angela is een rustige, leuke meid van veertien en absoluut geen feestbeest. Op een dag drinkt ze een paar mixdrankjes met haar vrienden in het park. Vanaf... »
 
 
 
 
 

Ontvoerd
Ontvoerd
<p>Anouk heeft een geheim dat ze met niemand durft te delen; ze heeft pas ontdekt dat ze op meisjes
valt. Hierdoor leidt ze een dubbelleven en verzint z... »
 
 
 
 
 

Het Losgeld
Het Losgeld
 »
 
 
 
 
 

Chatroom-Falle
Chatroom-Falle
Chatroom-Falle »
 
 
 
 
 

Judas
Judas
<p>De Vlaamse Nadia verhuist met haar vader naar Nederland. Hij trekt in bij zijn nieuwe vriendin en Nadia moet mee, ze heeft geen keuze. Maar het wennen aan... »
 
 
 
 
 

De stalker
De stalker
<p><em>De stalker</em> is het bloedstollende verhaal van Leonie. Ze ziet er leuk uit en heeft een vaste vriend. Haar leven loopt op rolletjes, tot ze op een ... »
 
 
 
 
 

Chatroom
Chatroom
<p>In <em>Chatroom</em> schuimen twee vriendinnen verscholen achter hun anonimiteit het internet af op zoek naar leuke jongens. Op een profielsite presentere... »
 
 
 
 
 

Loverboys
Loverboys
Loverboys is het verhaal van twee doodgewone meisjes die een ongewone jongen ontmoeten. Mo is knap, spannend en mysterieus. Maar Mo is een loverboy. Hij over... »
 
 
 
 
 

Helen Vreeswijk e-bundel #1 (3-in-1)
Helen Vreeswijk e-bundel #1 (3-in-1)
<p><em>Loverboys</em> is het verhaal van twee doodgewone meisjes die een ongewone jongen ontmoeten. Mo is knap, spannend en mysterieus. Maar Mo is een loverb... »