Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Chatroom
Chatroom
Verscholen achter hun anonimiteit schuimen twee vriendinnen het internet af op zoek naar leuke jongens. Op een profielsite presenteren ze zich zo aantrekkeli... »
 
 
 
 
 

Zwijgplicht
Zwijgplicht
<p>Arjan moet voor school stage lopen bij een verzorgingstehuis in de stad. Een opdracht die hij beslist niet ziet zitten: oude mensjes wassen en bedienen, h... »
 
 
 
 
 

Die Party-Pille
Die Party-Pille
 »
 
 
 
 
 

Chatroom
Chatroom
<p>In <em>Chatroom</em> schuimen twee vriendinnen verscholen achter hun anonimiteit het internet af op zoek naar leuke jongens. Op een profielsite presentere... »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist
<h1><em>Vermist </em>van Helen Vreeswijk</h1><h2>Bloedstollend avontuur op de Filipijnen</h2><p><em>De mannen waren hooguit een paar meter van haar vandaan. ... »
 
 
 
 
 

Doorlezen met Jezus
Doorlezen met Jezus
Acht bijbelstudies die de spanning opvoeren als het gaat over het volgen van Jezus. <br/><br/>Christen- zijn gaat niet vanzelf. Dat moet geleerd worden - in ... »
 
 
 
 
 

Ontvoerd
Ontvoerd
<p>Anouk heeft een geheim dat ze met niemand durft te delen; ze heeft pas ontdekt dat ze op meisjes
valt. Hierdoor leidt ze een dubbelleven en verzint z... »
 
 
 
 
 

Handboek schematherapie
Handboek schematherapie
Het Handboek schematherapie gaat over ontwikkelingen op gebied van theorievorming, diagnostiek, behandeling, onderzoek, implementatie en management. Met deze... »
 
 
 
 
 

De stalker - dyslexieuitgave
De stalker - dyslexieuitgave
Leonie ziet er leuk uit, ze heeft een vaste vriend. Haar leven loopt op rolletjes, tot ze op een dag een vreemd telefoontje krijgt. Aanvankelijk denkt ze dat... »
 
 
 
 
 

De stalker
De stalker
<p><em>De stalker</em> is het bloedstollende verhaal van Leonie. Ze ziet er leuk uit en heeft een vaste vriend. Haar leven loopt op rolletjes, tot ze op een ... »