Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dio & de ijskelder
Dio & de ijskelder
Een spannend avonturenboek voor jong en oudDit boek combineert de spanning van Harry Potter, de wijsheid van een sprookje en het avontuurlijke van Jules Ver... »
 
 
 
 
 

De reis van hoofd naar hart
De reis van hoofd naar hart
Een spiritueel avontuur<br/><br/>DE GESCHIEDENIS VAN DE TOEKOMST WORDT NU GEMAAKT "<br/><br/>De reis van hoofd naar hart is het bijzondere en aangrijpende ve... »
 
 
 
 
 

Het zesde zintuig
Het zesde zintuig
Het zesde zintuig“Ontdek je grootste talent”Iedereen heeft het, maar niet iedereen weet het, en er zijn maar weinig mensen die het gebruiken: ons zesde z... »
 
 
 
 
 

Kracht van binnenuit
Kracht van binnenuit
Ki-PakketMet dit pakket Ki- boeken krijgt u 20% korting op de verkoopprijs van de losse boeken: " Ki, kracht van binnenuit" (isbn 978 907 9677108) en "Ki wer... »
 
 
 
 
 

Ki Sport
Ki Sport
Ki-sportSporten vanuit ontspanning en oerkrachtKi-sport combineert de voordelen van sporten met de positieve effecten van Ki. Een andere manier van sporten i... »
 
 
 
 
 

De vijfde dimensie
De vijfde dimensie
Stap in de wereld van de vijfde dimensieAlles in je leven gebeurt met een reden en met het doel om je unieke levenspad te vormen en je diepste zelf te leren ... »
 
 
 
 
 

Eindeloos
Eindeloos
Een spirituele reis naar de magie van het leven. Salvatore is een van de meest briljante musici aller tijden. Toch krijgt ook hij niet alles in zijn schoot g... »
 
 
 
 
 

De Vijfde Dimensie
De Vijfde Dimensie
 »
 
 
 
 
 

Ki werkboek
Ki werkboek
 »