Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Manifesteren
Manifesteren
 »
 
 
 
 
 

Waarom succesvolle mensen mediteren
Waarom succesvolle mensen mediteren
Waarom succesvolle mensen mediteren<br/><br/>De wereld verandert en dat stelt andere eisen aan werknemers, ondernemers en ZZPers. <br/>Je moet sterk in je s... »
 
 
 
 
 

Himalaya
Himalaya
 »
 
 
 
 
 

Geef mij je angst
Geef mij je angst
Geef je angst weg en krijg er zelfvertrouwen, geluk en succes voor terug.Dit boek is geschreven voor iedereen die zich wil bevrijden van angst en stress. Daa... »
 
 
 
 
 

Ki running & Power walking
Ki running & Power walking
“Train je lichaam en geest met Ki”Wat is Ki-running?
Ki-Running combineert westerse bewegingsleer met oosterse wijsheid en gaat verder dan het traditio... »
 
 
 
 
 

Tijdloze Liefde
Tijdloze Liefde
Tijdloze liefdeHet verhaal van de eeuwige liefde"Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten."Soms ontmoet je iemand, waarvan je z... »
 
 
 
 
 

Eindeloos
Eindeloos
Eindeloos; De kracht van de menselijke geestEen spirituele reis naar de magie van het leven.Salvatore is een van de meest briljante musici aller tijden. Als ... »
 
 
 
 
 

Ki, kracht van binnenuit
Ki, kracht van binnenuit
Ki, kracht van binnenuitIn dit aangrijpende en meeslepende verhaal maken we kennis met een zakenman (Peter) die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar ... »
 
 
 
 
 

Dio
Dio
Deze filosofische vertelling is bedacht door Mick (10 jaar) en geschreven door zijn vader Hans Peter Roel. In enkele maanden vertelde Mick het verhaal van Di... »
 
 
 
 
 

Ik geloof in jou
Ik geloof in jou
De sterkste versie van jezelf, zit in jou.In een paar uur tijd kun je met behulp van dit boek je zelfvertrouwen flink versterken. Niemand wordt namelijk met ... »