Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ki, kracht van binnenuit
Ki, kracht van binnenuit
Ki, kracht van binnenuit<br/>In het spannende en aangrijpende boek 'Ki, kracht van binnenuit' maken we kennis met een gestresste zakenman (Peter) die ogensch... »
 
 
 
 
 

Genezende Kracht
Genezende Kracht
Kundalini activeert je zelfgenezend vermogen en brengt je terug bij jezelf!In dit ontroerende en op waarheid beruste verhaal leer je je zelfgenezend vermogen... »
 
 
 
 
 

De vierde dimensie, werkboek
De vierde dimensie, werkboek
WERKBOEK: De Vierde Dimensie: Het ontdekken van de vierde dimensie begint bij de bewustwording dat deze bestaat. In dit werkboek leer je wat de vierde ... »
 
 
 
 
 

Ik geloof in jou
Ik geloof in jou
De sterkste versie van jezelf, zit in jou.In een paar uur tijd kun je met behulp van dit boek je zelfvertrouwen flink versterken. Niemand wordt namelijk met ... »
 
 
 
 
 

De Vierde Dimensie
De Vierde Dimensie
"Loop niet met de massa mee, maar kies je eigen pad." De vierde dimensieHet ontdekken van de vierde dimensie begint bij de bewustwording dat deze bestaat. In... »
 
 
 
 
 

Tijdgeest
Tijdgeest
We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk.Het spannende boek TIJDGEEST is meer dan een verhaal en het neemt je mee... »
 
 
 
 
 

Ki, het verhaal
Ki, het verhaal
Ki, Kracht van binnenuitIn het boek Ki neemt Hans Peter Roel je mee op een inspirerende reis naar innerlijke rust, ongekende kracht en succes. In dit aangrij... »
 
 
 
 
 

Pelgrim
Pelgrim
Pelgrim“Een pelgrimstocht vol met heftige emoties, boeiende ontmoetingen en levensveranderende inzichten.”In dit boek beschrijft Hans Peter Roel zijn pel... »
 
 
 
 
 

Himalaya
Himalaya
Reis mee naar de Himalaya in een op waarheid gebaseerd en bijzonder levensverhaal.Voor Angie lijkt haar leven op jonge leeftijd al over te zijn als ze haar v... »
 
 
 
 
 

Waarom succesvolle mensen mediteren
Waarom succesvolle mensen mediteren
Waarom succesvolle mensen mediteren<br/><br/>De wereld verandert en dat stelt andere eisen aan werknemers, ondernemers en ZZPers. <br/>Je moet sterk in je s... »