Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De vierde dimensie
De vierde dimensie
De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen, die bepalend is voor succes. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden ... »
 
 
 
 
 

Perron 7
Perron 7
Dit buitengewone en inspirerende boek over de kracht van de menselijke geest zet je aan het denken.

Perron 7 vertelt het verhaal van Eva Sprong, een jonge a... »
 
 
 
 
 

KI
KI
Ki, het verhaal
kracht van binnenuit

In het spannende en aangrijpende boek ‘Ki, kracht van binnenuit’ maken we kennis met een gestresste zakenman (Peter) ... »
 
 
 
 
 

Kracht van binnenuit
Kracht van binnenuit
Ki-PakketMet dit pakket Ki- boeken krijgt u 20% korting op de verkoopprijs van de losse boeken: " Ki, kracht van binnenuit" (isbn 978 907 9677108) en "Ki wer... »
 
 
 
 
 

Dio
Dio
Deze filosofische vertelling is bedacht door Mick (10 jaar) en geschreven door zijn vader Hans Peter Roel. In enkele maanden vertelde Mick het verhaal van Di... »
 
 
 
 
 

Pelgrim
Pelgrim
Pelgrim is een geheel nieuw verhaal van Hans Peter Roel"Een pelgrimstocht vol met heftige emoties, boeiende ontmoetingen en levensveranderende inzichten."In ... »
 
 
 
 
 

Tijdgeest
Tijdgeest
Tijdgeest is het boek dat de bewegingen van deze tijd verklaartDe wereld verandert in een razend tempo; informatie is snel beschikbaar en reist sneller dan o... »
 
 
 
 
 

De Ontkooiing
De Ontkooiing
Er staat geen straf op als je in de geopende  kooi stil blijft zitten. Maar er is wel een prijs die je moet betalen als je niet wegvliegt. En dat is de prij... »
 
 
 
 
 

Tijdloze liefde
Tijdloze liefde
Tijdloze liefde; Het verhaal van de eeuwige liefde"Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten."Soms ontmoet je iemand, waarvan je... »
 
 
 
 
 

Ki voor kinderen
Ki voor kinderen
Kinderen zijn onze toekomst. Je kunt niet genoeg in hen investeren.In dit boek maak je samen met je kind een reis om het weerbaarder, energieker en sterker t... »