Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Verborgen geluk
Verborgen geluk
Stella is gelukkig getrouwd met Marc en in verwachting van haar eerste kindje. Nadat ze in het ziekenhuis bevallen is, ligt ze samen op de kamer met Betsy, d... »
 
 
 
 
 

Wie ben je?
Wie ben je?
Wie ben je?Als je leven verandert, weet je soms niet wat je moet doen. En, nog belangrijker, wie je zelf bent. De keuzes die je maakt, bepalen dan hoe je toe... »
 
 
 
 
 

Laura's sprookje
Laura's sprookje
Laura is getrouwd met Peter. Laura had gedacht dat het leven een sprookje zou zijn, maar ze ontdekt dat er veel nare mensen op de wereld zijn. Na haar huweli... »
 
 
 
 
 

Eleonora's familie
Eleonora's familie
Eleonora's familieEleonora, enig kind van rijke ouders, heeft een heerlijke jeugd. Ze gaat naar school, heeft vriendinnen, zit op balletles en op paardrijles... »
 
 
 
 
 

Op weg naar echt geluk
Op weg naar echt geluk
Patrica's leven verandert op slag als haar vader niet degene blijkt te zijn waar ze hem voor hield. Ze besluit zo snel mogelijk uit huis te gaan, en dat lukt... »
 
 
 
 
 

Een oud geheim
Een oud geheim
Een oud geheimHartsvriendinnen Alisa en Jenny doen alles samen, ook verliefd worden op twee leuke jongens. Daar waar Jenny's moeder blij is dat haar dochter ... »
 
 
 
 
 

Eleonora's familie
Eleonora's familie
Eleonora, enig kind van rijke ouders, heeft een heerlijke jeugd. Ze gaat naar school, heeft vriendinnen, zit op balletles en op paardrijles en heeft, kortom,... »
 
 
 
 
 

Vriendschap boven alles
Vriendschap boven alles
Vriendschap boven allesPaulien en Margriet zijn hartsvriendinnen. Margriet moet naar het buitenland verhuizen. Paulien mist haar heel erg. Omdat Pauliens ve... »