Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Déjà vu
Déjà vu
Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfj... »
 
 
 
 
 

Honden fokken
Honden fokken
Wanneer mensen een teef hebben ligt een nestje pups binnen bereik. Maar wat komt daar eigenlijk allemaal blij kijken? In deze basisgids vindt u allerlei tips... »
 
 
 
 
 

Konijnen en knaagdieren encyclopedie
Konijnen en knaagdieren encyclopedie
Knaagdieren zijn populaire huisdieren. Dat is ook niet zo verwonderlijk, aangezien deze interessante dieren betrekkelijk weinig eisen stellen en goedkoop in ... »
 
 
 
 
 

Alles te verliezen
Alles te verliezen
<p><em>Alles te verliezen</em> van bestsellerauteur Esther Verhoef is psychologische thriller waain Claire kost wat kost beschermen wil wat ze heeft opgebouw... »
 
 
 
 
 

Stil in mij
Stil in mij
 »
 
 
 
 
 

Nouveau riche
Nouveau riche
Ellen en Jeroen hebben Nederland achter zich gelaten en zijn in een prachtig huis aan de kust van Zuid-Frankrijk gaan wonen. Als tijdens een zinderende zomer... »
 
 
 
 
 

Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie
Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie
Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie »
 
 
 
 
 

Agaporniden
Agaporniden
Het complete assortiment van de agapornidensoorten (kleine Afrikaanse papegaaiachtigen) komt aan de orde. De schrijfster doet dit met vaart en slaat geen enk... »
 
 
 
 
 

De Nachtdienst
De Nachtdienst
De nieuwe Esther Verhoef - spannender dan ooitEen mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst. Nu ben je nooit meer veilig.Dierenarts Emma van Eerd woont m... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op handen gedragen. Vlak voordat ze op een groot eveneme... »