Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kooi en volierevogels encyclopedie
Kooi en volierevogels encyclopedie
De keuzen aan kooi- en volièrevogels is enorm. Iedere vogelsoort vraag echter om een specifieke verzorging, aangepaste voeding en een geschikte huisvesting.... »
 
 
 
 
 

De kraamhulp
De kraamhulp
<p><em>De kraamhulp</em> beschrijft beslissende dagen uit het leven van drie jonge vrouwen. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust komen bij elkaar in een be... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
dwarsligger 485 Esther Verhoef NazomerTwee werelden.Eén vrouw.NazomerModeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf flore... »
 
 
 
 
 

De mooiste tijd van je leven
De mooiste tijd van je leven
<p>Vol levenslust trekt Esther Verhoef er in <em>De mooiste tijd van je leven </em>op uit.</p><p>De kinderen zijn uitgevlogen, haar agenda is leger en het is... »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
Hoever ga jij om je gezin te beschermen?Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van derti... »
 
 
 
 
 

Deja-vu
Deja-vu
Hoe ver ga jij voor je idealen?

Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste... »
 
 
 
 
 

Honden fokken
Honden fokken
Wanneer mensen een teef hebben ligt een nestje pups binnen bereik. Maar wat komt daar eigenlijk allemaal blij kijken? In deze basisgids vindt u allerlei tips... »
 
 
 
 
 

Close-up
Close-up
De tweeëndertigjarige Margot Heijne heeft een nare scheiding achter de rug. Ze probeert haar leven op orde te krijgen en haar zelfvertrouwen terug te winnen... »
 
 
 
 
 

Franse Bulldog
Franse Bulldog
Voor iedereen die erover denkt een Franse Bulldog als huisgenoot op te nemen of die er al een heeft, is deze gids geschreven. Achtereenvolgens worden de gesc... »