Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kippen
Kippen
Kippen zijn als huisdier in opkomst. Van oudsher een boerderijdier, wordt de kip nu in toenemende mate in (stads)tuinen gehouden. Groenafval en brood eten ki... »
 
 
 
 
 

Op de bonnefooi door Frankrijk
Op de bonnefooi door Frankrijk
In Op de bonnefooi door Frankrijk vind je columns en een zomers Frankrijk-verhaal van bestsellerauteur Esther Verhoef. Stap in en rijd mee met Esther Verhoef... »
 
 
 
 
 

Labyrint- De verhalen
Labyrint- De verhalen
<p>In <em>Labyrint – de verhalen </em>komt alles van Nederlands succesvolste schrijfster Esther Verhoef samen. In dertien spannende, verrassende en meeslep... »
 
 
 
 
 

Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie
Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie
Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie »
 
 
 
 
 

De kraamhulp
De kraamhulp
<p><em>De kraamhulp</em> beschrijft beslissende dagen uit het leven van drie jonge vrouwen. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust komen bij elkaar in een be... »
 
 
 
 
 

Rendez-vous
Rendez-vous
<p>In de zinderende psyhologische thriller <em>Rendez-vous</em> verhuist Simone, een 34-jarige vrouw, samen met haar man en twee kinderen naar Zuid-Frankrijk... »
 
 
 
 
 

De Nachtdienst
De Nachtdienst
Een mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst.
Nu ben je nooit meer veilig.

Dierenarts Emma van Eerd woont met haar veertienjarige dochter boven de prak... »
 
 
 
 
 

StripGlossy 8
StripGlossy 8
In deze uitgave staat de terugkeer van De Generaal centraal met: een exclusief interview over de maker Peter de Smet met zijn familieleden, de allereerste st... »
 
 
 
 
 

Déjà vu
Déjà vu
<p>In de razendspannende psychologische thriller Déja vu van bestsellerauteur Esther Verhoef raakt de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste kwij... »