Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Façade
Façade
Luxe gebonden editie van Esther Verhoefs Façade met goud op snee en een leeslint.Hij leek zo aardig.Dat je hem ontmoette, was toeval.Of niet?Twee jaar na ha... »
 
 
 
 
 

Konijnen
Konijnen
Konijnen zijn onverminderd populaire huisdieren en hun populariteit neemt alsmaar toe. Toch is er nog zo veel wat we niet weten over deze dieren. In deze bas... »
 
 
 
 
 

Een pup in huis
Een pup in huis
Met de aanschaf van een puppy breekt een spannende, leuke tijd aan waarin de pup een hoofdrol speelt. Maar heel veel karaktertrekken die hij later tentoon za... »
 
 
 
 
 

De Nachtdienst
De Nachtdienst
De nieuwe Esther Verhoef - spannender dan ooitEen mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst. Nu ben je nooit meer veilig.Dierenarts Emma van Eerd woont m... »
 
 
 
 
 

Déjà vu
Déjà vu
Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfj... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op handen gedragen. Vlak voordat ze op een groot eveneme... »
 
 
 
 
 

Konijnen en knaagdieren encyclopedie
Konijnen en knaagdieren encyclopedie
Knaagdieren zijn populaire huisdieren. Dat is ook niet zo verwonderlijk, aangezien deze interessante dieren betrekkelijk weinig eisen stellen en goedkoop in ... »
 
 
 
 
 

Alles te verliezen
Alles te verliezen
<p><em>Alles te verliezen</em> van bestsellerauteur Esther Verhoef is psychologische thriller waain Claire kost wat kost beschermen wil wat ze heeft opgebouw... »