Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Der Geliebte
Der Geliebte
Der Geliebte »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
Esther Verhoef<br/>Nazomer<br/><br/>Twee werelden.<br/>Eén vrouw.<br/>Nazomer<br/><br/>Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. ... »
 
 
 
 
 

Deja-vu
Deja-vu
Hoe ver ga jij voor je idealen?

Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste... »
 
 
 
 
 

Konijnen
Konijnen
Konijnen zijn onverminderd populaire huisdieren en hun populariteit neemt alsmaar toe. Toch is er nog zo veel wat we niet weten over deze dieren. In deze bas... »
 
 
 
 
 

Op de bonnefooi door Frankrijk
Op de bonnefooi door Frankrijk
<p>Niet meer jakkeren van Brabant naar de Dordogne en vice versa, maar genieten van de reis zélf. Esther Verhoef en haar man Berry proberen het, en trekken ... »
 
 
 
 
 

Worst case scenario
Worst case scenario
Een spannend verhaal van meermaals bekroonde bestsellerschrijfster Esther Verhoef. In Worst case scenario heeft Tessa een eerste date met een angstaanjagend ... »
 
 
 
 
 

Labyrint - De verhalen
Labyrint - De verhalen
<p>In <em>Labyrint – de verhalen </em>komt alles van Nederlands succesvolste schrijfster Esther Verhoef samen. In dertien spannende, verrassende en meeslep... »
 
 
 
 
 

Kippen encyclopedie
Kippen encyclopedie
Het houden van kippen is de laatste jaren opvallend populair geworden. Was het houden van kippen vroeger voorbehouden aan boeren en mensen die vrij woonden, ... »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
Deze editie is speciaal voor de NS Publieksprijs! Vanuit dit e-boek kunt u direct uw stem uitbrengen. Het e-boek is te koop t/m woensdag 18 november 2015.Hoe... »
 
 
 
 
 

Tegenlicht
Tegenlicht
Een meeslepende roman over de verstrekkende gevolgen van een ontregelde jeugd. Vera Zagt heeft het niet gemakkelijk gehad als kind. Haar moeder zat vaker in ... »