Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Onzichtbaar
Onzichtbaar
Emma le Roux is vastbesloten haar vermiste broer te vinden, die al twintig jaar geleden zou zijn gestorven. Le Roux is ervan overtuigd dat ze hem enkele dage... »
 
 
 
 
 

7 dagen
7 dagen
`Ik zal elke dag een politieman neerschieten totdat jullie de moordenaar van Hanneke Sloet hebben gearresteerd. Kort nadat de SAPS, de South African Police S... »
 
 
 
 
 

Donkerdrif
Donkerdrif
Adjudant-officier Milo April is in koelen bloede doodgeschoten bij het Waterfront van Kaapstad. Op klaarlichte dag, een executie. En misschien is een hoger l... »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
<em>Ik wil je vertellen over de moord op mijn vader.</em>

Willem Storm en zijn zoon behoren tot de weinige overlevenden in Zuid-Afrika – en de rest van de... »
 
 
 
 
 

Feniks set
Feniks set
 »
 
 
 
 
 

Spoor
Spoor
De eerste wet van Lemmer: bemoei je nergens mee...
<br/>Maar wanneer Emma le Roux hem smekend aankijkt en wanneer het doel de middelen heiligt, mogen wetten ... »
 
 
 
 
 

Feniks
Feniks
Soms zou inspecteur Mat Joubert het liefst zijn dienstpistool tegen zijn hoofd zetten. Hij is levensmoe en rouwt om zijn vrouw Lara, die op gewelddadige wijz... »
 
 
 
 
 

Weißer Schatten
Weißer Schatten
Weißer Schatten »
 
 
 
 
 

Orion
Orion
Met een enkel schot in het achterhoofd werd antiekhandelaar Johannes Smit vermoord – duidelijk een professionele afrekening. De enige aanwijzingen zijn een... »
 
 
 
 
 

Prooi
Prooi
Niemand had om de zaak gevraagd, noch Griessel, noch Cupido. Het lichaam van Johnson Johnson was naast het spoor gevonden, net buiten Drie Susters. En de Val... »