Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Prooi
Prooi
Niemand had om de zaak gevraagd, noch Griessel, noch Cupido. Het lichaam van Johnson Johnson was naast het spoor gevonden, net buiten Drie Susters. En de Val... »
 
 
 
 
 

Het Nostradamus-document
Het Nostradamus-document
Hij legt zijn hand op haar blote schouder, zijn mond is droog, hij weet niet of hij haar wil tegenhouden of naar zich toe wil trekken, en dan schieten ze op ... »
 
 
 
 
 

Donkerdrif
Donkerdrif
Adjudant-officier Milo April is in koelen bloede doodgeschoten bij het Waterfront van Kaapstad. Op klaarlichte dag, een executie. En misschien is een hoger l... »
 
 
 
 
 

Trackers
Trackers
 »
 
 
 
 
 

Seven Days
Seven Days
 »
 
 
 
 
 

Verslag van een verdwijning
Verslag van een verdwijning
Agent Antonie Wentzel is op mysterieuze wijze verdwenen. Zijn chef verklaart dat hij gedeserteerd is, maar inspecteur Muller vermoedt dat er meer aan de hand... »
 
 
 
 
 

Duivelspiek
Duivelspiek
Wie is de mysterieuze persoon die het recht in eigen hand neemt? De anonieme wreker die in de pers al snel de bijnaam Artemis krijgt, omdat een getuige een v... »
 
 
 
 
 

Proteus
Proteus
Tobela ‘Tiny’ Mpayipheli, een reus van bijna twee meter, was ooit huurmoordenaar voor de regering, maar leidt tegenwoordig een rustig familieleven. Wanne... »
 
 
 
 
 

Bomvol verhalen
Bomvol verhalen
In <i>Bomvol verhalen</i> wordt de lezer meegevoerd naar onbekende bestemmingen en onvoorstelbare situaties. Een verzameling spannende en sfeervolle verhalen... »