Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Feniks set
Feniks set
 »
 
 
 
 
 

Icarus
Icarus
Inspecteur Bennie Griessel en zijn collega Vaughn Cupido hebben een flinke kluif aan hun nieuwe zaak. En Griessel heeft zijn handen vol aan zijn eigen sores.... »
 
 
 
 
 

Prooi
Prooi
Niemand had om de zaak gevraagd, noch Griessel, noch Cupido. Het lichaam van Johnson Johnson was naast het spoor gevonden, net buiten Drie Susters. En de Val... »
 
 
 
 
 

Proteus
Proteus
Tobela 'Tiny' Mpayipheli, een reus van bijna twee meter, was ooit huurmoordenaar voor de regering, maar leidt tegenwoordig een rustig familieleven. Wanneer d... »
 
 
 
 
 

Spoor
Spoor
De eerste wet van Lemmer: bemoei je nergens mee…

Maar wanneer Emma le Roux hem smekend aankijkt en wanneer het doel de middelen heiligt, mogen wetten som... »
 
 
 
 
 

Das Herz des Jägers
Das Herz des Jägers
Das Herz des Jägers »
 
 
 
 
 

Feniks
Feniks
Soms zou inspecteur Mat Joubert het liefst zijn dienstpistool tegen zijn hoofd zetten. Hij is levensmoe en rouwt om zijn vrouw Lara, die op gewelddadige wijz... »
 
 
 
 
 

Leeuw
Leeuw
<p>Een jonge vrouw verdwijnt spoorloos na een fietstocht op Stellenbosch Mountain. De man die later haar lichaam vindt vertelt de politie dat hij denkt dat z... »
 
 
 
 
 

7 dagen
7 dagen
`Ik zal elke dag een politieman neerschieten totdat jullie de moordenaar van Hanneke Sloet hebben gearresteerd. Kort nadat de SAPS, de South African Police S... »