Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Das Herz des Jägers
Das Herz des Jägers
Das Herz des Jägers »
 
 
 
 
 

13 uur
13 uur
Wanneer een Amerikaanse rugzaktoeriste in Kaapstad verdwijnt en politici in paniek raken over het beschadigde imago van de stad, krijgt inspecteur Bennie Gri... »
 
 
 
 
 

Dreizehn Stunden
Dreizehn Stunden
Dreizehn Stunden »
 
 
 
 
 

Seven Days
Seven Days
 »
 
 
 
 
 

Orion
Orion
Met een enkel schot in het achterhoofd werd antiekhandelaar Johannes Smit vermoord – duidelijk een professionele afrekening. De enige aanwijzingen zijn een... »
 
 
 
 
 

Leeuw
Leeuw
Een jonge vrouw verdwijnt spoorloos na een fietstocht op Stellenbosch Mountain. De man die later haar lichaam vindt vertelt de politie dat hij denkt dat ze d... »
 
 
 
 
 

7 dagen
7 dagen
‘Ik zal elke dag een politieman neerschieten totdat jullie de moordenaar van Hanneke Sloet hebben gearresteerd.’

Kort nadat de SAPS, de <em>South Africa... »
 
 
 
 
 

Icarus
Icarus
Inspecteur Bennie Griessel en zijn collega Vaughn Cupido hebben een flinke kluif aan hun nieuwe zaak. En Griessel heeft zijn handen vol aan zijn eigen sores.... »
 
 
 
 
 

Feniks
Feniks
Soms zou inspecteur Mat Joubert het liefst zijn dienstpistool tegen zijn hoofd zetten. Hij is levensmoe en rouwt om zijn vrouw Lara, die op gewelddadige wijz... »
 
 
 
 
 

Prooi
Prooi
Niemand had om de zaak gevraagd, noch Griessel, noch Cupido. Het lichaam van Johnson Johnson was naast het spoor gevonden, net buiten Drie Susters. En de Val... »