Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De onzichtbare jongen
De onzichtbare jongen
Wouter en Max, twee 13-jarige jongens uit het Amsterdam van 1947, zijn schoolvrienden. Max is een zonderling, hijwil uitvinder worden en oefent in onzichtbaa... »
 
 
 
 
 

T 15
T 15
 »
 
 
 
 
 

Buiten is het maandag
Buiten is het maandag
Mensen kunnen op verschillende manieren wegraken. Stijn Bekkering weet er alles van: hij verliest zijn vrouw Geesje bij een auto-ongeluk. Hij heeft haar niet... »
 
 
 
 
 

Eclips
Eclips
Op weg naar een oud-collega krijgt Kees Zomer een hersenbloeding. Plotseling heeft hij geen gevoel meer in het linkergedeelte van zijn lichaam. Omdat hij de ... »
 
 
 
 
 

Kiezel en traan
Kiezel en traan
 »
 
 
 
 
 

Publiek geheim
Publiek geheim
<i>Publiek geheim</i> speelt zich af in een Oost-Europees land, waar na een periode van staatsterreur de dooi is ingetreden. Onder de mensen van de televisie... »
 
 
 
 
 

Hersenschimmen
Hersenschimmen
De hoofdpersoon van deze roman, Maarten Klein, is een klassiek personage geworden in de Nederlandse literatuur: als gepensioneerd secretaris van een maritiem... »
 
 
 
 
 

Buiten is het maandag
Buiten is het maandag
Bernlef<br/>Buiten is het maandag<br/><br/>Een prachtige roman over mensen, dingen en gebeurtenissen die uit het zicht verdwijnen.<br/><br/>Stijn Bekkering v... »
 
 
 
 
 

Hondendromen
Hondendromen
Literaire Juweeltjes. Sinds de adembenemende roman Hersenschimmen (1984) is Bernlef een... »