Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De thuiskomst
De thuiskomst
 »
 
 
 
 
 

Kontrapunkt
Kontrapunkt
Kontrapunkt »
 
 
 
 
 

The Injury, The
The Injury, The
The Injury »
 
 
 
 
 

24 / 24
24 / 24
Over de 24 preludes die Frédéric Chopin (1810-1849) schreef bestaan verschillende inzichten. Sommigen horen geen samenhang, anderen begrijpen het experimen... »
 
 
 
 
 

Want de avond
Want de avond
Vier mensen moeten met zichzelf en elkaar in het reine zien te komen na een gijzeling door een gevluchte crimineel, die culmineerde in de explosie van de woo... »
 
 
 
 
 

Van de ballen verstand
Van de ballen verstand
Vrouwen die verstand hebben van voetbal. Ze bestaan. Dus nee, we gaan hier niet de buitenspelval uitleggen. In dit boek vertellen vrouwen over het hoe en waa... »
 
 
 
 
 

Sloop
Sloop
Componiste Alice Augustus, enig kind in een kil gezin, heeft van het Koninklijk Symfonie Orkest de opdracht gekregen tot het vervaardigen van een stuk voor g... »
 
 
 
 
 

Kooi van klank
Kooi van klank
 »
 
 
 
 
 

Hoor de stad
Hoor de stad
In Hoor de stad is Anna Enquist zich enigszins tegen wil en dank gaan verhouden tot iets waartoe zij tot dusverre gepaste afstand hield. Als bewoner van de B... »
 
 
 
 
 

Gras vreten
Gras vreten
In deze zeer afwisselende bundel gaat het over Kunnen en Durven op het veld, over de implicaties van het in het voetbal te pas en te onpas gebruikte woord `b... »