Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Wall

Johan
Johan
Ik heb me net ingeschreven als lid. Ben benieuwd wat boeklezers mij gaat bieden. Ik schrijf zelf ook en heb twee publicaties op mijn naam. De laatst was mijn autobiografische roman 'Heleen'.
2 months ago
kees geuze
kees geuze
Wij willen geen berichten van jullie binnen krijgen.
Reden: veel te veel tijd besteden aan onderwerken die nooit gebruiken.
Kees Geuze
3 months ago
Michiel Everts
Michiel Everts
NBD Biblion heeft een prachtige recensie geschreven over De ontdekking van het Wezenland! Ze zijn positief en vinden dat, 'de auteur heeft zijn best gedaan om er een toegankelijk en spannend verhaal van te maken.'
NBD Biblion is een organisatie die via korte recensieteksten bibliotheken ondersteunen om een keuze te maken uit het aanbod van boeken. Voor het basis- en voortgezet onderwijs bieden zij onderwijsrecensies op schoolvak of thema.
Daarbij schrijven ze over mijn boek: 'Ook al is de lezer niet spiritueel geïnteresseerd, dan nog kan het boek hem raken door de plot en en spanning.'
Ik hoop dat hierdoor veel bibliotheken besluiten mijn boek in hun collectie op te nemen. Dan kunnen nog meer mensen het Wezenland gaan ontdekken!
7 months ago
Wilger
Wilger
Een nieuwe uitgever voor De Mythe! Nu is mijn oorlogs- en verzetsroman ook verkrijgbaar via de reguliere boekhandel en via internet, bijvoorbeeld Bol.com. Bij deze uitgever heb ik ook een E-book versie kunnen realiseren voor slechts € 5,99. Vandaar de overstap!

voor een beschrijving, kijk op https://www.bol.com/nl/p/de-mythe/9200000078509603/
7 months ago
Owan_Drake
Owan_Drake
Hier vast het eerste Hoofdstuk en een klein deel van het tweede Hoofdstuk van mijn debuutroman. Let wel, de verwachte publicatiedatum is om en nabij 21 Maart, dus het is nog aan kleine wijzigingen onderwerpbaar.

Overigens, als het je wat lijkt, vergeet dan niet mijn Facebook pagina te liken.

Link naar mijn Facebook pagina:

https://www.facebook.com/Owan-Drake-1074887429217128/

Daar is ook overigens het eerste hoofdstuk te vinden. Het paste namelijk niet in dit bericht.
10 months ago