Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Wall

MHM@2211
MHM@2211
Omdat ik vandaag geen zin had om naar het tuincentrum of strand te gaan, heb ik een roman gelezen die ik een aantal dagen geleden heb besteld. Lulu in Leiden. Een vrouwengeschiedenis vond ik spannend en heel verrassend. Het slot was ook heel grappig.
De vrouwelijke hoofdfiguur heet Katinka en is psycholoog. Door haar is het verhaal heel spannend en soms zelfs sinister. Als lezer weet je nooit of het klopt wat ze zegt, voelt en denkt. Verder speelt het verhaal in Leiden. Die stad ken ik goed, want ik heb daar ooit kunstgeschiedenis gestudeerd.Dat maakte het heel herkenbaar!
Dat geldt ook voor de illustraties: herkenbare Leidse locaties worden prachtig weergegeven.


https://blijeboekenwurm.nl/lulu-in-leiden-dorian-doliveira/

22 March 2020, 16:36:13
grenzeloze strijder schröder
grenzeloze strijder schröder
hallo, ik ben Margo Schröder en ben een enthousiaste schrijfster. zelf ben ik bezig in een serie boeken te schrijven met de naam grenzeloze strijder en grenzeloze strijder verraad. ben jij fan van fantasy boeken dan zijn deze 2 boeken die je gelezen moet hebben!!! ik heb een klein toneelstukje van mijn boek grenzeloze strijder verraad op youtube staan ben je benieuwt hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=r7v3dcqYvrA&t=2s

voor meer info of bestellen kijk dan eens op mijn Facebook grenzeloze strijder of op mijn website
https://www.irisluijten-auteur.nl/

12 March 2020, 12:04:12
Harrie Boom
Harrie Boom
Beste boeklezers,
Bestel nu het kinderboek van Pee het ezeltje en Wubbel de pony over pesten. Als schrijver wil ik met een leuk verhaal, kinderen op jonge leeftijd bijbrengen dat pesten stom is en niet leuk. Het boekje is verkrijgbaar in het Maastrichts dialekt en in het Nederlands.
Voor verdere info of bestellen kijk eens op Facebook Pee en Wubbel of op de website www.wiewatwaarweg.com
15 December 2019, 21:27:00
Roosenboom19
Roosenboom19
Bestel nu het leukste kinderboek over een meisje met een droom over orka's. Zeer mooi, lief en een verhaal met een betekenis ... heb je dromen ga ervoor want dromen komen uit ...

Liesje en de Orka kinderboek vanaf 6 jaar
ISBN 9789463280273.
Mijn kinderen zijn er weg van.....
2 July 2019, 18:57:13
S. van Loon
S. van Loon
Hoi allemaal,
Ik hoop dat jullie ook van Engels talige boeken houden. Ik heb pas geleden mijn eerste boek gepubliceerd via Boekscout. Het heet: Not in love with the drummer ISBN 97894638912296 Het is een vreemd en uniek verhaal en zeker de moeite waard. Ik hoop dat jullie deze eens willen lezen.

12 May 2019, 16:56:08