Most active members

 
toorntje
1. toorntje
eindelijk vind ik meerdere genre's mooi zoals(lit)thriller chicklits romans en bepaalde soort fantasie.< »
Heidi
2. Heidi
Mijn favoriete boeks zijn waargebeurde verhalen en trillers. »
Antoinette de Ruijter
3. Antoinette de Ruijter
Ik zou me een leven zonder boeken (of tegenwoordig e-reader) niet voor kunnen stellen, ik lees veel, meestal thrillers, maar ook veel andere boeken.

»
Jeanine
4. Jeanine
Mijn naam is Jeanine en ik ben 33 jaar. Ik lees het liefste literaire klassiekers en historische romans. Dit doe ik op de E-reader en ook nog in papieren vorm.< »
Andries
5. Andries
Ik heb boeklezers.nl gemaakt, dus voor vragen kun je bij mij terecht. Ik lees veel en graag. Ik lees eigenlijk van alles wat los en vast zit.


»
Coby
6. Coby
Sinds 2006 schrijf ik gedichten, columns en korte verhalen. Er zijn in totaal 12 boeken uitgegeven. "Granaatjes met een gouden slot", verschenen in ju »
Pieternel
7. Pieternel
Mijn huidige favoriete boek is Vrijheid van Jonathan Franzen. Op dit moment een internationale bestseller. Ook de Keukenmeidenroman van Kathryn Stockett vind ik »
Marianne
8. Marianne
Hoi, ik ben marianne. 45 jaar oud en getrouwd. Ben gek op lezen. Allerlei genres vind ik tegenwoordig leuk, thrillers, romans, oorlogsboeken, historische romans »
Bonnie Wielinga
9. Bonnie Wielinga
Ook ik ben echt een boekenliefhebster. Ik houd van verschillende soorten boeken. Vooral tijdens vakanties lees ik erg veel, maar ik probeer ook daar buiten alti »
bibi_92
10. bibi_92
Ik ben een spontaane gezellige boekkenwurm die van alle soorten boeken houdt.hier onder staat een lijst van top 10 maar eigenlijk »