Most active members

 
toorntje
1. toorntje
eindelijk vind ik meerdere genre's mooi zoals(lit)thriller chicklits romans en bepaalde soort fantasie.< »
Heidi De Graef
2. Heidi De Graef
Mijn favoriete boeks zijn waargebeurde verhalen en trillers. »
Jeanine
3. Jeanine
Mijn naam is Jeanine en ik ben 34 jaar. Ik lees het liefste literaire klassiekers en ik doe de challenge om alle 339 boeken te lezen die Rory Gilmore in "G »
Coby
4. Coby
Wat leuk dat je komt lezen. Ik ben Coby en ik schrijf al een tijdje gedichten, columns, korte verhalen en kinderboeken. Er zijn in totaal 12 boeken verschenen. »
Antoinette de Ruijter
5. Antoinette de Ruijter
Ik zou me een leven zonder boeken (of tegenwoordig e-reader) niet voor kunnen stellen, ik lees veel, meestal thrillers, maar ook veel andere boeken.

»
Andries Mooij
6. Andries Mooij
Ik heb boeklezers.nl gemaakt, dus voor vragen kun je bij mij terecht. Ik lees veel en graag. Ik lees eigenlijk van alles wat los en vast zit.


»
Marianne
7. Marianne
Hoi, ik ben marianne. 47 jaar oud en getrouwd. Ben gek op lezen. Allerlei genres vind ik tegenwoordig leuk, thrillers, romans, oorlogsboeken, historische romans »
Pieternel Sprengers
8. Pieternel Sprengers
Mijn huidige favoriete boek is Vrijheid van Jonathan Franzen. Op dit moment een internationale bestseller. Ook de Keukenmeidenroman van Kathryn Stockett vind ik »
Bonnie Wielinga
9. Bonnie Wielinga
Ook ik ben echt een boekenliefhebster. Ik houd van verschillende soorten boeken. Vooral tijdens vakanties lees ik erg veel, maar ik probeer ook daar buiten alti »
bibi_92
10. bibi_92
Ik ben een spontaane gezellige boekkenwurm die van alle soorten boeken houdt.hier onder staat een lijst van top 10 maar eigenlijk »