Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Peter
Bagage - Emily Barr by Peter

Reisverhaal met boeiende en spannende beschrijving van de karaktereigenschappen en motivaties van de betrokken personen. Aanrader !   »

Coby
"Mijn baas en ik" uit: De voordracht by Coby

Mijn baas en ik Mijn baas wil met mij wandelen maar ik ben zo bang de laatste keer langs het kanaal klonk er een harde knal, ik ben toch zo geschro »

Coby
Pirouette op het kabinet uit "Beleef de dag" by Coby

Pirouette op het kabinet   De haantjes op de kommen van het Gronings kabinet hebben hun sikkelveren opgezet, de voorste haan kijkt achte »

Coby
Een boom over leven by Coby

Een boom over leven Ooit vroeg "Trouw" om een verhaal te schrijven over wortels. Het mocht niet meer dan 500 woorden bevatten. Onderstaand verh »

mariedpt
Nieuwe spraakmakende thriller by mariedpt

Spannend van begin tot eind, de nieuwe bestseller van Wies borre: Je Suis Vondeling ! »

Coby
De jurk by Coby

De jurk   Ze lag te grabbel op de kofferbakkenmarkt, verrukt ontwond ik haar als uit een kluwen touw, heimelijk hopend dat ze me p »

joukjevv
The Song Rising van Samantha Shannon by joukjevv

Voor de dromers onder ons deel III Met enige schaamte begin ik dit blog met mijn oprechte verbazing geen blog geschreven te hebben over Shannons tweede boek: »

Coby
Kerkganger te gast by Coby

Kerkganger "ïn den vreemde" Achter mij zingt een man mijn trommelvliezen bol, zijn ritme schokt de bank. Vol overtuiging klinkt h »

Coby
Onze Vader en wij by Coby

Onze Vader en wij   Toen ik het Onze Vader bad met hart en ziel zag ik met de discipelen hoe Jezus met ons sprak, zich richtend tot d »

Arie
De Weg - De Waarheid - Het Leven by Arie

Als In een flits werd het duidelijk: De drie  boeken: De Mens, de zoekende Mens; Koninklijke Kunst, de Hoogste Levenskunst; Wetenschap en Spiritualiteit tr »