Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Sara
Hulp gezocht by Sara

Liefste lezers, Wat is een schrijver zonder jullie?En wat ben ik zonder boeken en zonder schrijven?Waarschijnlijk een wandelend lijk of een geschift persoon »

Coby
Nieuw kaarsengedichtje voor Advent by Coby

Nieuw kaarsengedichtje voor Advent Zie je deze kaarsjes. één ervan mag aan, elke week een kaarsje meer, het kerstfeest komt eraan. »

Coby
Van gedicht voor een leerling tot kunstwerk by Coby

Van gedicht voor een leerling tot kunstwerk   Begin september kreeg ik een uitnodiging van de Erasmus universiteit Rotterdam. Een deel van m »

ritacornegge
Kapstok by ritacornegge

Een fragment uit het hoofdstuk 'kapstok' uit mijn boek 'Ontwortelen'. 23. Kapstok Ik probeer er geen gebruik van te maken. De kapstok die »

Coby
Opmerkelijke liefde by Coby

Opmerkelijke liefde Op de terugweg stapt hij af, zet zijn fiets op de stander, loopt door de velden met hoge passen, ontloopt tussen »

Coby
Een gedicht geschreven n.a.v. het boek "De heilige Rita" by Coby

Een gedicht n.a.v. het boek “De heilige Rita”   In versleten pak tussen petten en geweren sla ik hem gade die zijn angst uit »

joukjevv
The Wonder van Emma Donoghue by joukjevv

Wie kent niet de schrijfster Emma Donoghue, (wereld)bekend of beroemd geworden met haar boek: Kamer? Kamer was voor mij het eerste boek dat ik van haar las, hee »

Coby
Nieuwe uitgaven by Coby

Meegewerkt aan 2 Bijbelse dagboeken   Graag breng ik jullie weer op de hoogte van de verschijning van de Bijbelse dagboeken "Kruimkens v »

Coby
Museumplein Amsterdam by Coby

Museumplein Amsterdam   Hoe lang heeft hij er al gestaan, de man in geverfd brons, toeristen hebben zich vergaapt, foto’s en video »

joukjevv
De Kunstroof van Ian Rankin by joukjevv

De Kunstroof  zat in een moet-je-ook-maar-eens-lezen stapel naast boeken van Emma Donoghue en John Connolly, dus ik dacht waarom ook niet. Nu kan ik nooit »