Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

lucvr
Gij nu by lucvr

Griet Op de Beeck geeft hier in verschillende kortverhalen, mooi beschreven situaties weer. Hierin is ook een verhaal wat over ongeoorloofd gedrag van de vader »

joukjevv
Millennium 4 Wat ons niet zal doden van David Lagercrantz by joukjevv

Wat mij weer laat lezen mag wat mij betreft de ondertitel zijn. Na een lange periode van - laat ik het maar leesstroefheid noemen - stond ik voor de keuze: &oac »

Coby
Een gedicht over de aardbevingen in Groningen (In het Gronings met vertaling) by Coby

Wel het wonnen? Ledders van t plankje schoeven skrebbelnd op bord, woorden van weerde overlappen blaauwe en rooie vlakken, holtjes kleddern »

Coby
Recensie bij een boek dat op deze site niet te vinden is by Coby

De dood van een mooie vrouw   Recensie   Het is in het begin prettig om te lezen. Leuke schrijfstijl. Het boek speelt zich af op Amela »

joukjevv
Andere kijk op Kerst by joukjevv

Al geruime tijd ben ik weggehouden van pennen – loggen heet dat nu en ik was zelfs mijn inlogcode kwijt – erger nog zelfs van lezen! Even geen trek »

Coby
Het Lauwersland, een gedicht uit mijn boek "Verrassend uitzicht" by Coby

Het Lauwersland De sneeuwzee heeft zich in het landschap neergevlijd, de slaperdijk is sepia getekend, sneeuwkoppend buigen bermen over kratervormig ijs. »

Coby
Een gedicht uit mijn boek "De voordracht" by Coby

De breimachine Samen kochten ze een breier, wisselden die om de maand, truien, sokken, soms een vest rolden uit het naaldenbed. Van links naar rechts »

Coby
Uit het kerststallenboek van pastoor J. van Oss by Coby

Reiziger   Heer, ik kom bij U, mijn goud heb ik al afgedaan, wierook, dank, U toegebracht, mirre, berouw, U voorgelegd. Zo kom ik U a »

Peter
Bagage - Emily Barr by Peter

Reisverhaal met boeiende en spannende beschrijving van de karaktereigenschappen en motivaties van de betrokken personen. Aanrader !   »

Coby
"Mijn baas en ik" uit: De voordracht by Coby

Mijn baas en ik Mijn baas wil met mij wandelen maar ik ben zo bang de laatste keer langs het kanaal klonk er een harde knal, ik ben toch zo geschro »