Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

joukjevv
The Song Rising van Samantha Shannon by joukjevv

Voor de dromers onder ons deel III Met enige schaamte begin ik dit blog met mijn oprechte verbazing geen blog geschreven te hebben over Shannons tweede boek: »

Coby
Kerkganger te gast by Coby

Kerkganger "ïn den vreemde" Achter mij zingt een man mijn trommelvliezen bol, zijn ritme schokt de bank. Vol overtuiging klinkt h »

Coby
Onze Vader en wij by Coby

Onze Vader en wij   Toen ik het Onze Vader bad met hart en ziel zag ik met de discipelen hoe Jezus met ons sprak, zich richtend tot d »

Arie
De Weg - De Waarheid - Het Leven by Arie

Als In een flits werd het duidelijk: De drie  boeken: De Mens, de zoekende Mens; Koninklijke Kunst, de Hoogste Levenskunst; Wetenschap en Spiritualiteit tr »

Henk M.
Stamgasten van café D'n Ever by Henk M.

Stamgasten van café D’n Ever Gerrit van der Laar is vrijgezel en gebruikt het café D’n Ever als zijn huiskamer. Zijn vrienden zull »

Coby
Een vredige zomeravond by Coby

Gele lissen zwijgen naast de paarse, hommels gonzen rond de akelei, maagdenpalm schuilt onder vrouwenmantel, hosta’s overschaduwen het flitse »

joukjevv
Het Eiland van John Grisham by joukjevv

Soms mag je meelezen met een nieuw boek (gewoon lenen) en dat kon ik gelukkig de afgelopen week met het nieuwste boek van John Grisham Het Eiland, dat omschreve »

Henk M.
Stamgasten van café D'n Ever by Henk M.

Mijn 4e boek: Info: http://www.boekenbestellen.nl/boek/stamgasten-van-caf-dn-ever  »

Coby
Vergeten lunchpakket by Coby

Je zwaait hem uit en komt de keuken in, één oogopslag knoopt je maag, je baalt, voor niets gesmeerd, zal hij gealarmeerd »

Coby
Christen zoekt Christin by Coby

Christen zoekt Christin Hoe vindt een man een Christenvrouw die hem als levensgezel past als hij niet zo vrijmoedig op een vrouw afstapt? »