Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Coby
Een nieuwe wind by Coby

Een nieuwe wind                      en als ik nu eens »

Coby
Vroege vogel by Coby

Vroege vogel   Water klatert achter matglas, iemand fietste zich een zilte landkaart op een zwart katoenen shirt. Buiten rust een vog »

joukjevv
IJsprinses van Camilla Läckberg by joukjevv

Waarschijnlijk had IJsprinses van Camilla Läckberg een beter leeslot verdiend dan het nu van mij krijgt. Dat is ongetwijfeld toe te schrijven aan het feit »

Coby
Hemelvaartsgedachte (een cinquiano) by Coby

Hemelvaartsgedachte   Wolkend werd Hij aan het oog onttrokken, Hij houdt zijn oog op ons door wolken heen, troostend. Coby Poelman - Duist »

Coby
Japanse kersendans by Coby

Japanse kersendans   Zie je de bloesem wiegen, hoor je de blije bijen, het is alweer confettitijd! De volle rose takken boven het den »

Coby
Een gedicht geschreven n.a.v. het boek Gustav en Anton by Coby

  Een levenslange vriendschap   Hij leek op de gezichtjes geschilderd op mijn treintje, die eerste ochtend op de kleuterschool. »

Coby
Kort Paasverhaal by Coby

Kort Paasverhaal Kort Paasverhaal zoals het in het Paasnummer van Elisabeth(bode) 2015 is gepubliceerd: Paasfeest op het kerkhof Nog een klein stuk »

Coby
Het Bildt by Coby

Stoeiende kleuren bewolken de hemel boven het Bildtse opgeslibd land. Vlakbij de zeedijk onder Sint Anne nam iemand ooit de penselen ter hand om »

joukjevv
Misdaad slaapt nooit Michael Connelly De nachtploeg / The Late Show 2017 by joukjevv

Het duurde even, maar eindelijk kon ik dan de kleine paperback kopen van de in 2017 uitgekomen nieuwe Connelly. En wat voor één, namelijk met een »

Coby
Mijn bijzondere Valentijn by Coby

Mijn bijzondere Valentijn  Mijn bijzondere Valentijn ‘t Was in de nacht van Valentijn dat de vliezen braken, jouw komst ons deed ontwak »