Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Coby
De aantrekkingskracht van zingen by Coby

De aantrekkingskracht van zingen   Na haar begrafenis komt zijn verhaal dat haar voor even weer tot leven brengt. Een smalle gang scheidde d »

Nel
Huidpijn Saskia Noort by Nel

Ieder mens heeft duistere kanten Anne ook,ze is t.v.presentratice en journaliste .Als ze haar grote liefde dreigt te verliezen en het verdriet breed uitgemeten »

Nel
Sluipend gif Corine Hartman by Nel

jacqueline zorgt voor haar manisch depressieve moeder en haar man heeft zijn ontslag nog niet verwerkt Ze houdt van hem maar hij intimideert en manipuleerthaar »

Coby
Verjaardagsgedicht by Coby

Verjaardagsgedicht Het is vandaag een bijzondere dag en daarom dit gedicht, jaren geleden verscheen je geboortebericht.   Je kree »

joukjevv
De Keerzijde van Michael Connelly by joukjevv

De Keerzijde is het nieuwste boek van Michael Connelly, een forse paperback met een heel sterk Harry Bosch verhaal. Het is zeker niet de zoveelste episode uit e »

Coby
Bergen aan Zee by Coby

De zee ingehaald, golven stormen, ijskristal klettert uit antraciet, onweer in Bergen, zon in de duinen, schuilplek ontdekken door hage »

Coby
De pluisjes in de Pinksterdienst by Coby

De pluisjes in de Pinksterdienst     In haar witte toga stond ze midden in de kerk te blazen als de wind tegen de uitgebloeide paarde »

Coby
Moeders spiegellach by Coby

  Met spons en zeemleer stond ze buiten, ik zat in huis en tekende mijn moeder, de kom met water in haar hand. Ik schrok van elke plens, het s »

GratisBoekPromoten
De boeken serie: Volg het kompas in de hand van God" by GratisBoekPromoten

http://www.boekenbestellen.nl/boek/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-deel-2/9789463450782     http://www.boekenbestellen.nl/…/volg-he »

GratisBoekPromoten
De boeken serie: Volg het kompas in de hand van God" by GratisBoekPromoten

http://www.boekenbestellen.nl/boek/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-deel-1/9789463450713 https://www.bruna.nl/…/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-1 »