Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Coby
Moeders spiegellach by Coby

  Met spons en zeemleer stond ze buiten, ik zat in huis en tekende mijn moeder, de kom met water in haar hand. Ik schrok van elke plens, het s »

GratisBoekPromoten
De boeken serie: Volg het kompas in de hand van God" by GratisBoekPromoten

http://www.boekenbestellen.nl/boek/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-deel-2/9789463450782     http://www.boekenbestellen.nl/…/volg-he »

GratisBoekPromoten
De boeken serie: Volg het kompas in de hand van God" by GratisBoekPromoten

http://www.boekenbestellen.nl/boek/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-deel-1/9789463450713 https://www.bruna.nl/…/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-1 »

Coby
Homme Poort by Coby

  Hoe lang kijk jij al mee over mijn schouder, ik ben de tel inmiddels kwijtgeraakt, maar met de jaren word je mij vertrouwder, hoe vaak he »

Coby
Een triolet (dichtvorm) voor Koningsdag by Coby

Koningsdag De Nederlandse vlag kleurt rood-wit-blauw, de wimpel wappert vrolijk in oranje, de Vaderlandse vlag toont hemeltrouw. De Nederlandse »

joukjevv
The Wrong Side of Goodbye - het nieuwste boek van Michael Connelly by joukjevv

Als je heel verslaafd ben aan de boeken die Michael Connelly schrijft, kun je soms niet wachten tot de vertaling er is, laat staan de ruimte besparende pocketed »

Coby
Paasvreugde by Coby

Paasvreugde   De draailier juicht: ‘Hij heeft je lief’, iemand bespeelt een portatief, We heffen de paasjubel aan, »

Coby
Een villanelle (dichtvorm) by Coby

Levensvillanelle Heer, U hebt het leven lief, het was de reden dat U schiep, U schreef ons in Uw Levensbrief. U nam voor ons het initiatief, ik dan »

Coby
Paasgedachte by Coby

Paasgedachte Met U  uit het donker van de doodsnacht  in eeuwig Licht gegaan,  onder de steen  vandaan.    »

Coby
Kracht by Coby

Kracht Elke keer sterkt het me meer, zelfs in de zwartste nacht.   Steeds vrijmoediger overwin ik mijn onmacht want ik geloof, »