Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books related to Het woeden der gehele wereld by Maarten 'T. Hart

Een vlucht regenwulpen
Een vlucht regenwulpen
Een vlucht regenwulpen is een fenomeen. Er werden al meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. Het boek is, net als de verfilming, een klassieker.
Een beklemmende geschiedenis over een door afkomst en opvoeding tot isolem... »
Knielen op een bed violen
Knielen op een bed violen
'Ik ben altijd bang geweest om het complete verhaal te vertellen: het geleidelijke maar onstuitbare afglijden van een zachtaardig maar in zijn jeugd verwond man - vluchtend in het zwartste calvinisme - én het verdriet dat hij in zijn na... »
Harry Potter en de geheime kamer
Harry Potter en de geheime kamer
Harry Potter en de Geheime Kamer van J.K. Rowling verscheen in 1998 voor het eerst in Engeland en is het tweede deel van een zevendelige reeks. Wereldwijd werden ruim 500.000.000 boeken verkocht in 69 verschillende talen en in 200 versch... »
De stad van de wilde goden
De stad van de wilde goden
Kate Cold is reisboekenschrijfster excentriek en voor de duivel niet bang. Op een dag komt haar vijftienjarige kleinzoon Alex logeren juist als ze de opdracht heeft aangenomen om in het Amazonegebied de beesten op te sporen onbekende wez... »
De meisjes van de suikerwerkfabriek
De meisjes van de suikerwerkfabriek
In 1983 maakte Tessa de Loo haar overrompelende entree in de Nederlandse letteren met'De meisjes van de suikerwerkfabriek', een alom geprezen verhalenbundel, die meteen een bestseller werd en met de Anton Wachterprijs en het Gouden Ezels... »
Turks fruit
Turks fruit
Luisterboek van Turks fruit door Jan Wolkers zelf voorgelezen »
De kroongetuige
De kroongetuige
De kroongetuige is zowel een roman als een thriller. In de eerste plaats is het een roman over (vergeefse) liefde, over jaloezie en vooral over een huwelijk dat wordt bedreigd door kinderloosheid. In de tweede plaats handelt het... »
Het stenen bruidsbed
Het stenen bruidsbed
Norman Corinth, een Amerikaanse tandarts, komt voor een congres in een Oostduitse stad. Het is geen willekeurige Amerikaan in een willekeurige stad: zij hebben iets met elkaar te maken. De stad bestaat niet meer. Corinth was in de oorlog... »
Het geheim
Het geheim
Een man denkt dat zijn ex-vrouw, de pianiste Wanda Wiericke, in Amerika woont en werkt. Maar op een avond leest hij in de krant dat zij begin jaren tachtig door ziekte gedwongen werd haar muzikale carrière op te geven. Wanneer hij weet ... »