Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Reviews of Het woeden der gehele wereld by Maarten 'T. Hart

- Het woeden der gehele wereld
 
 
 
 
 
(3)

Aparte literatuur. Waar godsdienst, geaardheid en goed of fout in oorlog allemaal behandeld wordt. Drama en detective alles komt erin voor. »

Books related to Het woeden der gehele wereld by Maarten 'T. Hart

Een vlucht regenwulpen
Een vlucht regenwulpen
Een vlucht regenwulpen is een fenomeen. Er werden al meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. Het boek is, net als de verfilming, een klassieker. Een beklemmende geschiedenis over een door afkomst en opvoeding tot isolement ... »
Knielen op een bed violen
Knielen op een bed violen
'Ik ben altijd bang geweest om het complete verhaal te vertellen: het geleidelijke maar onstuitbare afglijden van een zachtaardig maar in zijn jeugd verwond man - vluchtend in het zwartste calvinisme - én het verdriet dat hij in zijn na... »
Harry Potter en de geheime kamer
Harry Potter en de geheime kamer
Harry Potter en de Geheime Kamer van J.K. Rowling verscheen in 1998 voor het eerst in Engeland en is het tweede deel van een zevendelige reeks. Wereldwijd werden ruim 500.000.000 boeken verkocht in 69 verschillende talen en in 200 versch... »

Wall

Geralien
Geralien has reviewed Het woeden der gehele wereld by Maarten 'T. Hart.
“Aparte literatuur. Waar godsdienst, geaardheid en goed of fout in oorlog allemaal behandeld wordt. Drama en detective alles komt erin voor. ” »
Score :
 
 
 
 
 

22 February 2019, 9:29:28
Het woeden der gehele wereld
Geralien
Geralien has added Het woeden der gehele wereld by Maarten 'T. Hart to her read books
Score :
 
 
 
 
 

22 February 2019, 9:28:39
Het woeden der gehele wereld
Antoinette
Antoinette has added Het woeden der gehele wereld to the shelf Romans.
In Het woeden der gehele wereld staan de bewogen jeugdjaren van Alexander Goudveyl centraal. Alexanders jeugd in de jaren vijftig en zestig wordt gekleurd door ...
12 March 2015, 22:24:40
Het woeden der gehele wereld