Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Reviews of De vijfde vrouw by Henning Mankell

- De vijfde vrouw
 
 
 
 
 
(3)

Voor een spannend verhaal moet je bij de Scandinaven zijn. En wie kent Henning Mankell niet, de bedenker van de getormenteerde speurder Kurt Wallander uit Ys... »

Books related to De vijfde vrouw by Henning Mankell

Moordenaar zonder gezicht
Moordenaar zonder gezicht
Kurt Wallander onderzoekt de wrede moord op een boerenechtpaar. Hij merkt al snel dat er vertrouwelijke informatie naar buiten lekt. Informatie die asielzoekers in een kwaad daglicht plaatst. Angstvallig mijdt hij de publiciteit om racis... »
Dwaalsporen
Dwaalsporen
Rituele moorden, smokkel en seksueel misbruik van jonge meisjes
Terwijl inspecteur Kurt Wallander verlangend uitziet naar een rustige zomervakantie, slaat in het idyllische landschap van Zuid-Zweden een landbouwer alarm. In zijn bloe... »
Honden van Riga
Honden van Riga
Het tweede avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander Op een winterse dag spoelt een rubbervlot met twee dode mannen aan op de zuidkust van het Zweedse Skåne. Na een anonieme tip stelt de politie een onderzoek in. De mannen zij... »

Wall

Angela
Angela has added De vijfde vrouw by Henning Mankell to her read books
Score :
 
 
 
 
 

11 March 2014, 16:43:06
De vijfde vrouw
Herman
Herman has reviewed De vijfde vrouw by Henning Mankell.
“Voor een spannend verhaal moet je bij de Scandinaven zijn. En wie kent Henning Mankell niet, de bedenker van de getormenteerde speurder Kurt Wallander uit Ystad...” »
Score :
 
 
 
 
 

16 September 2013, 14:15:05
De vijfde vrouw
Amna
Amna has added De vijfde vrouw by Henning Mankell to her read books
Score :
 
 
 
 
 

6 September 2013, 16:40:21
De vijfde vrouw