Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Gnoeg is gnoeg
Gnoeg is gnoeg
Waarom valt carnaval altijd vroeg of laat? Wat is er met het maarts viooltje aan de hand als het pas in april bloeit? Waarom krijgen ze in natuurfilms nooit ... »
 
 
 
 
 

Twee tieten in een envelop
Twee tieten in een envelop
De moeder van de elfjarige Wietske heeft borstkanker en Wietske weet dat haar moeder niet lang meer zal leven. Daarom wil ze geen lid meer zijn van de moppen... »
 
 
 
 
 

Op vakantie!
Op vakantie!
<p>Tegenwoordig vliegen we voor een habbekrats naar een tropische bestemming. Maar nog niet zo heel lang geleden was dat voor velen onbetaalbaar. Hoe gingen ... »
 
 
 
 
 

5 Vwo
5 Vwo
Nederlands voor de tweede fase »
 
 
 
 
 

Van Dale Junior spreekwoordenboek
Van Dale Junior spreekwoordenboek
<p>Alles wat je wilt weten over spreekwoorden en uitdrukkingen.

Zuig je weleens iets uit je duim? Heb je ooit ergens met de pet naar gegooid? Of k... »
 
 
 
 
 

Het Grote Taalboek
Het Grote Taalboek
Scala leuker leren. Van klinker tot lettergreep, van werkwoord tot voornaamwoord, van... »
 
 
 
 
 

Groot dierenwoordenboek
Groot dierenwoordenboek
DIeren hebben een naam: hond, kat, dolfijn, varken, luipaard, bizon. Die namen kennen we wel. Maar weten we ook waar ze vandaan komen en wat hun eigenlijke b... »
 
 
 
 
 

Quarantaine
Quarantaine
Een man en een vrouw zijn in maart 2020 onafhankelijk van elkaar afgereisd naar een afgelegen bungalowpark in de Dordogne om een belangrijk doel te verwezenl... »
 
 
 
 
 

Brugboekie
Brugboekie
Als je naar de middelbare school gaat, verandertje wereld. Geen meester meer maar een leraar,en niet één leraar, maar wel tien leraren. En maarsjouwen van ... »