Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Twee tieten in een envelop
Twee tieten in een envelop
De moeder van de elfjarige Wietske heeft borstkanker en Wietske weet dat haar moeder niet lang meer zal leven. Daarom wil ze geen lid meer zijn van de moppen... »
 
 
 
 
 

Gnoeg is gnoeg
Gnoeg is gnoeg
Waarom valt carnaval altijd vroeg of laat? Wat is er met het maarts viooltje aan de hand als het pas in april bloeit? Waarom krijgen ze in natuurfilms nooit ... »
 
 
 
 
 

het Helmonds Woordenboek
het Helmonds Woordenboek
Het Helmonds behoort tot de meest kenmerkende dialecten van Nederland. Dat komt vooral door enkele bijzondere klankcombinaties, die ook een typerende uitspra... »
 
 
 
 
 

Het grote taalspel
Het grote taalspel
Nieuwe editie met nog meer vragen op 2 niveaus.Speel dit spannende spel en scoor beter voor taal. Je kunt het op school en thuis spelen, met je vrienden of m... »
 
 
 
 
 

Op vakantie!
Op vakantie!
<p>Tegenwoordig vliegen we voor een habbekrats naar een tropische bestemming. Maar nog niet zo heel lang geleden was dat voor velen onbetaalbaar. Hoe gingen ... »
 
 
 
 
 

Wolters'spellingboekje voor scholieren
Wolters'spellingboekje voor scholieren
Alle spellingregels glashelder uitgelegd. Meer dan 10.000 schrijftwijfelwoorden. Woorden van vandaag msnen en blingbling mp3speler chillen enzovoort. Verbuig... »
 
 
 
 
 

Verbeter je schrijfstijl
Verbeter je schrijfstijl
Hoe komt het dat mensen de ene tekst geïnteresseerd lezen en bij de andere tekst in slaap sukkelen? Waarom wordt het ene rapport enthousiast gelezen terwijl... »
 
 
 
 
 

4m
4m
 »
 
 
 
 
 

Bla bla bla
Bla bla bla
Fantastische Feiten
BLA BLA BLA
Wonderlijke woorden en tegekke talen
DOE 'CHILL' MAN!
Lekker sms'jes sturen. Chatten via msn, of gewoon op school kletsen met... »
 
 
 
 
 

Spreken in het openbaar
Spreken in het openbaar
<p>Last van plankenkoorts, podiumvrees of microfoonangst? Veel mensen vinden het moeilijk om te spreken in het openbaar, ze zien ertegenop om voor een groep ... »