Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Suikerdood
Suikerdood
Zestien jaar geleden is er onder verdachte omstandigheden een baby gestorven. Het hoofd van de landelijke recherche heeft vrienden die hij niet moet hebben. ... »
 
 
 
 
 

Duivelskus
Duivelskus
Vivian Glenne, eind dertig en moeder van drie kinderen, wordt half begraven gevonden vlak bij haar huis. Terwijl Marian Dahle en Cato Isaksen op de zaak word... »
 
 
 
 
 

Het dertiende sterrenbeeld
Het dertiende sterrenbeeld
Het begint bijna een spelletje te worden denken de inspecteurs van de afdeling Moordzaken in Oslo mismoedig wanneer zij op een kleine binnenplaats achter oud... »
 
 
 
 
 

Duivelskus
Duivelskus
De vijftienjarige Billi SanGreal werd op haar tiende betrokken bij de moderne Orde der Tempeliers door haar vader, de grootmeester. Zodra ze haar Proef succe... »
 
 
 
 
 

Lautlos in den Tod
Lautlos in den Tod
Lautlos in den Tod »
 
 
 
 
 

e-Omnibus Lindell
e-Omnibus Lindell
<em>Honingval</em>:
De zevenjarige Patrick Øye neemt op zijn route van school naar huis vaak de verboden weg door een dichtbegroeid park. Vanmiddag is hij n... »
 
 
 
 
 

De drone
De drone
In een verlaten militair kamp staat een man die een drone over het omringende bos laat vliegen. Hij filmt de omgeving, terwijl de zon langzaam ondergaat. Wan... »
 
 
 
 
 

Spurlos in der Nacht
Spurlos in der Nacht
Spurlos in der Nacht »