Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Suikerdood
Suikerdood
Zestien jaar geleden is er onder verdachte omstandigheden een baby gestorven. Het hoofd van de landelijke recherche heeft vrienden die hij niet moet hebben. ... »
 
 
 
 
 

Duivelskus
Duivelskus
Vivian Glenne, eind dertig en moeder van drie kinderen, wordt half begraven gevonden vlak bij haar huis. Terwijl Marian Dahle en Cato Isaksen op de zaak word... »
 
 
 
 
 

Het dertiende sterrenbeeld
Het dertiende sterrenbeeld
Het begint bijna een spelletje te worden denken de inspecteurs van de afdeling Moordzaken in Oslo mismoedig wanneer zij op een kleine binnenplaats achter oud... »
 
 
 
 
 

Nachtzuster
Nachtzuster
<p><strong>Deel 4 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Geen familie is perfect. Maar met sommige is wel heel veel aan de hand.</strong></p><p>In ... »
 
 
 
 
 

Doodsbruid DL
Doodsbruid DL
<p>dwarsligger 613
Unni Lindell: Doodsbruid De Noorse Queen of Crime</p><p>Vijfentwintig jaar geleden werd de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch... »
 
 
 
 
 

De rouwmantel
De rouwmantel
<p><strong>Deel 3 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Soms is de simpelste verklaring lastiger dan je denkt.</strong></p><p>Vroeg in de ochtend ... »
 
 
 
 
 

De zuigzoen
De zuigzoen
 »
 
 
 
 
 

Noorse nachten
Noorse nachten
<b>Unni Lindell - <em>Honingval</em></b>:
De zevenjarige Patrick Øye neemt op zijn route van school naar huis vaak de verboden weg door een dichtbegroeid pa... »
 
 
 
 
 

Roodkapje
Roodkapje
<p><strong>Moorden kan verslavend werken...</strong></p><p>'Ik had misschien een gewone vrouw kunnen worden, maar zo is het niet gelopen. Op mijn veertiende ... »
 
 
 
 
 

Bella Buuuh 03 und der Eispalast
Bella Buuuh 03 und der Eispalast
Bella Buuuh 03 und der Eispalast »