Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dromenvanger
Dromenvanger
De negentienjarige Therese Geber heeft met haar tweelingzus Tanja en twee vriendinnen een tentoonstelling in het Kunstenaarshuis in Oslo bezocht. Naderhand g... »
 
 
 
 
 

Boeman
Boeman
Een vrouw krijgt de schrik van haar leven als ze iemand een kinderliedje hoort fluiten dat bange herinneringen bij haar oproept. Als ze twee dagen later op h... »
 
 
 
 
 

Honingval
Honingval
De zevenjarige Patrick Øye neemt op zijn route van school naar huis vaak de verboden weg door een dichtbegroeid park. Vanmiddag is hij niet thuisgekomen.Eln... »
 
 
 
 
 

De Rouwmantel
De Rouwmantel
Winter in Oslo. Een jonge vrouw wordt vermoord. Via haar exman leidt het spoor terug naar een vriendinnenclubje van vroeger. Op een oude foto staan ze bij el... »
 
 
 
 
 

Anna's kind
Anna's kind
 »
 
 
 
 
 

Doodsbruid
Doodsbruid
Vijfentwintig jaar geleden werd Maike Hagg, de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch patiënt, dood gevonden in de kelder van het Gaustad Ziekenhuis in ... »
 
 
 
 
 

Nachtzuster
Nachtzuster
Lindells vierde thriller begint met de verdwijning van de veertienjarige Kathrine Bjerke. Een paar dagen later wordt haar oma, Brenda Moen, vermoord. Bestaat... »
 
 
 
 
 

Roodkapje
Roodkapje
Roodkapje is geschreven door een van de beste Noorse schrijfsters, Unni Lindell. In Noorwegen en de andere Scandinavische landen is haar werk voortdurend op ... »