Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Lazy Fitness
Lazy Fitness
Het fitnessboek voor luie mensen! Het eerste fitnessboek voor luie mensen dat echt werkt, met tientallen tips en trucs om gezond te blijven zonder moe te wor... »
 
 
 
 
 

Beroemd!
Beroemd!
In Beroemd Dagboek van een model beschrijft Tiny Fisscher hoe het Steph vergaat na haar eerste ervaringen in de modellenwereld. Na haar tijd in Japan werkt e... »
 
 
 
 
 

Covergirl
Covergirl
Stephs carrière wordt steeds succesvoller. Ze woont en werkt in New York, Miami en Los Angeles, heeft shoots in Marokko, ontmoet wereldberoemde sterren en i... »
 
 
 
 
 

Red De Olifant!
Red De Olifant!
Dorus en Dee wonen samen met hun moeder boven hun eigen kinderboekwinkel De Olifant. De zaak loopt redelijk en ze kunnen er van rondkomen, maar dan wil de gi... »
 
 
 
 
 

Prins zoekt prins
Prins zoekt prins
Een nieuwe dag piepte tussen de gordijnen door,

maar prins Thijn had geen zin in een nieuwe dag.

Vandaag niet, gister niet en eergister niet.

En als hij e... »
 
 
 
 
 

Vogel is dood
Vogel is dood
<p>Hoe werkt het eigenlijk als er iemand doodgaat? De vogels in het bijzondere kinderboek 'Vogel is dood' van Tiny Fisscher en Herma Starreveld werken samen ... »
 
 
 
 
 

Liv vindt een schat
Liv vindt een schat
 »
 
 
 
 
 

Het wonderbaarlijke verhaal van de kleine prins
Het wonderbaarlijke verhaal van de kleine prins
'Als jij een vriend wilt, maak mij dan tam.''Hoe doe ik dat?' vroeg de kleine prins.'Vooral door veel geduld te hebben,' antwoordde de vos.De kleine prins wo... »