Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Clara
Clara
Amsterdam 1911Clara is een keer zo stom geweest om in de klas te vertellen wat ze later wil worden. 'Ontdekkingsreiziger,' flapte ze eruit. Bijna de hele kla... »
 
 
 
 
 

Meneer Victors vreselijke vertellingen
Meneer Victors vreselijke vertellingen
Voor de vijfde keer op rij had meneer Victor me met een verhaal op het puntje van m'n stoel gekregen. Ik keek naar de fluit in mijn handen en zag het instrum... »
 
 
 
 
 

Pocketpakket Ontdekt, Beroemd, Showtime
Pocketpakket Ontdekt, Beroemd, Showtime
Pocketpakket Ontdekt, Beroemd, Showtime »
 
 
 
 
 

Keepster gezocht
Keepster gezocht
Keepster gezocht is het tweede deel in de meidenvoetbalserie Het Meidenteam van Pieter Feller & Tiny Fisscher. <br/><br/>Keepster Amy raakt geblesseerd en ka... »
 
 
 
 
 

Clara het krantenmeisje
Clara het krantenmeisje
Clara is het allereerste krantenmeisje van het land geworden! Ze is de hele dag op straat en schrijft ook stukjes voor de krant. Maar niet alles loopt op rol... »
 
 
 
 
 

Oliver Twist
Oliver Twist
Stel je voor dat je in een armenhuis geboren wordt, dat je moeder vlak na je geboorte sterft, en je helemaalniets en niemand meer hebt. Precies dit overkomt ... »
 
 
 
 
 

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Wie kent Sneeuwwitje niet? Toch geven Tiny Fisscher en Wilbert van der Steen er hun eigen draai aan. Fisscher blijft dicht bij de oorspronkelijke tekst, maar... »
 
 
 
 
 

Speciaal voor jou
Speciaal voor jou
Een vrolijk cadeau voor jezelf en voor iedereen die je lief is!
Jezelf verwennen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een enkel woord of gebaar of een simpele... »
 
 
 
 
 

Romeo & Julia
Romeo & Julia
'Zou een roos minder zoet geuren als ze een andere naam zou dragen? Zelfs als je geen Romeo meer zou heten, zou je nog steeds dezelfde verrukkelijke man zijn... »
 
 
 
 
 

Reis om de wereld in 80 dagen
Reis om de wereld in 80 dagen
<i>Suez. Ik schaduw Phileas Fogg, dief Bank van Engeland. Stuur zo spoedig mogelijk arrestatiebevel naar Bombay. Afz: Fix, rechercheur</i>
Londen, herfst 187... »