Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Floep!
Floep!
 »
 
 
 
 
 

Showtime!
Showtime!
Red, de agent van het Amerikaanse modellenbureau, legde de polaroids op tafel. 'And in the flesh you're even prettier!' zei hij, terwijl hij een bewonderende... »
 
 
 
 
 

Bam! plano
Bam! plano
 »
 
 
 
 
 

Oliver Twist
Oliver Twist
Stel je voor dat je in een armenhuis geboren wordt, dat je moeder vlak na je geboorte sterft, en je helemaal niets en niemand meer hebt. Precies dit overkomt... »
 
 
 
 
 

Showtime!
Showtime!
<p>Deel 3 - Steph kan het bijna niet geloven. Net op het moment dat haar carrière in het slop lijkt te raken, krijgt ze een contract aangeboden bij een gr... »
 
 
 
 
 

Star Beach
Star Beach
citygirls met vakantie. Tess en Sue zijn allebei zestien jaar en gaan samen op vakantie naar het... »
 
 
 
 
 

Clara het krantenmeisje
Clara het krantenmeisje
Amsterdam 1911/1912Clara is het allereerste krantenmeisje van het land geworden!Ze is de hele dag op straat en schrijft ook stukjes voor de krant.Maar niet a... »
 
 
 
 
 

Zij vs Hij
Zij vs Hij
Alles wat zij over hem, en hij over haar wil weten... »
 
 
 
 
 

dit.
dit.
Korte, poëtische, lichtvoetige dierenverhalen met hartverwarmende illustraties over levensvragen die ieder mens weleensbezighouden.Hoe weet je of iemand een... »
 
 
 
 
 

Keepster gezocht
Keepster gezocht
Keeper gezocht is het tweede deel in de meidenvoetbalserie Het Meidenteam van Pieter Feller & Tiny Fisscher. Een superspannende serie voor alle meiden die vo... »