Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Katten encyclopedie
Katten encyclopedie
Naast beschrijvingen en foto's van bekende en minder bekende rassen vindt u in deze encyclopedie alle informatie die voor u belangrijk kan zijn als u op zoek... »
 
 
 
 
 

Vanaf nu, altijd
Vanaf nu, altijd
Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een le... »
 
 
 
 
 

Kom in mijn armen
Kom in mijn armen
<p><strong>Acteur Smith Sullivan valt als een blok voor zijn tegenspeelster Valentina. Maar zij gelooft niet in Hollywood-sprookjes…</strong></p><p>Filmste... »
 
 
 
 
 

Het verzet van de Witte Roos
Het verzet van de Witte Roos
<p>Duitsland, jaren dertig. Sophie, opgevoed door ouders die zich verzetten tegen het naziregime, is vastbesloten in hun voetsporen te treden. Ze vertrekt na... »
 
 
 
 
 

Kruiden encyclopedie
Kruiden encyclopedie
De geïllustreerde Kruidenencyclopedie is een van de uitvoerigste naslagwerken op het gebied van kruiden. Vele honderden soorten worden u in schitterende fot... »
 
 
 
 
 

Verborgen waarheid
Verborgen waarheid
<p>Wanneer Sadie Winter dood op het pad naast haar school wordt aangetroffen denkt iedereen dat ze van het dak gesprongen is — de laatste wanhoopsactie van... »
 
 
 
 
 

De poolbijbel
De poolbijbel
Pool is een van de populairste en spannendste sporten ter wereld, gespeeld door vaardige speler.Stoot af met 'De Poolbijbel' en ontdek alles over het spel en... »
 
 
 
 
 

Dierentuin
Dierentuin
Van pluizige tijgers tot gladde hagedissen. Voel en ontdek wat voor vacht of huid de verschillende dieren hebben in dit veilige, stevige boek voor baby's. Be... »
 
 
 
 
 

Meditatie
Meditatie
met boeddhistische filosofie. Complete masterclass. Wordt uw geest in beslag genomen door de stress van het moderne leven?... »
 
 
 
 
 

Wederhelft
Wederhelft
<p>Deel 25 van de <em>Eve Dallas</em>-serie</p><p>Een meisje van acht wordt zwaar getraumatiseerd gevonden in een steegje. Ze herinnert zich niets meer en kr... »