Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Katten encyclopedie
Katten encyclopedie
Naast beschrijvingen en foto's van bekende en minder bekende rassen vindt u in deze encyclopedie alle informatie die voor u belangrijk kan zijn als u op zoek... »
 
 
 
 
 

Vanaf nu, altijd
Vanaf nu, altijd
Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een le... »
 
 
 
 
 

Kom in mijn armen
Kom in mijn armen
<p><strong>Acteur Smith Sullivan valt als een blok voor zijn tegenspeelster Valentina. Maar zij gelooft niet in Hollywood-sprookjes…</strong></p><p>Filmste... »
 
 
 
 
 

100% Rhodos, Kos en Dodekanesos
100% Rhodos, Kos en Dodekanesos
Geniet van de gastvrijheid en veelzijdigheid van Rhodos en Kos. Vredige pijnboombossen en natuurstranden. Internationale dj’s en cocktails aan de rand van h... »
 
 
 
 
 

Koffie lexicon
Koffie lexicon
DE HELE WERELD VAN HET FIJNE KOFFIEGENOT • Wetenswaardigheden over teelt en soorten • De perfecte bereiding • Beroemde koffiehuizen en hun geschiedenis •... »
 
 
 
 
 

Bloedlijn
Bloedlijn
<p>‘Net als bij Bryndza en Arlidge verlang je direct naar het volgende deel. Ik voeg Marsons zeker toe aan mijn favorietenlijst!’ Thrillersandmore.com</p... »
 
 
 
 
 

Hondjes en poesjes
Hondjes en poesjes
Van pluizige staarten tot plakkerige pootafdrukken. Voel en ontdek hoe de verschillende vachtjes aanvoelen in dit veilige, stevige boek voor baby's. Begin vr... »
 
 
 
 
 

De verhalenverteller van Auschwitz
De verhalenverteller van Auschwitz
<p>Meeslepende roman die zich afspeelt tegen de achtergrond van de Holocaust en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal</p><p>De Franse Claudette (Etty) Weil... »
 
 
 
 
 

101 avontuurlijke weekenden in Europa
101 avontuurlijke weekenden in Europa
Dit inspirerende boek biedt u 101 ideeën voor stimulerende en avontuurlijke weekendvakanties in heel Europa. <br/><br/>De bestemmingen zijn geselecteerd op ... »
 
 
 
 
 

Het staartje van de winter
Het staartje van de winter
<p>Heerlijk verslavende cosy crime voor de fans van Agatha Christie en <em>Midsomer Murders</em></p><p>Kattencafé-eigenaar Maddie James heeft liefdesverdrie... »