Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Katten encyclopedie
Katten encyclopedie
Naast beschrijvingen en foto's van bekende en minder bekende rassen vindt u in deze encyclopedie alle informatie die voor u belangrijk kan zijn als u op zoek... »
 
 
 
 
 

Vanaf nu, altijd
Vanaf nu, altijd
Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een le... »
 
 
 
 
 

Kom in mijn armen
Kom in mijn armen
<p><strong>Acteur Smith Sullivan valt als een blok voor zijn tegenspeelster Valentina. Maar zij gelooft niet in Hollywood-sprookjes…</strong></p><p>Filmste... »
 
 
 
 
 

Royal Destiny
Royal Destiny
<p>Laat je verleiden door de bestsellerserie die al een miljoen lezers in haar greep houdt</p><p><em>Vijftig tinten grijs</em> meets het Britse koningshuis</... »
 
 
 
 
 

De wondersneeuwpop
De wondersneeuwpop
Konijntje heeft een prachtige sneeuwman gemaakt. Hij wil hem niet achterlaten! ‘Het is maar een sneeuwman,’ zegt papa. ‘Hij is niet echt.’ Maar als Konij... »
 
 
 
 
 

Het schoolplein
Het schoolplein
<p><strong>Van de auteur van de bestseller <em>Zijn nieuwe vriendin</em></strong></p><p>Nancy en haar tienjarige dochter Lara ontvluchten hun oude leven en v... »
 
 
 
 
 

Schijndood
Schijndood
<p>Deel 4 van de <em>Kim Stone</em>-serie</p><p>Het tot pulp geslagen gezicht van het meisje kijkt nietsziend omhoog. Aarde valt uit haar mond. Honderden vli... »
 
 
 
 
 

Hondjes en poesjes
Hondjes en poesjes
Van pluizige staarten tot plakkerige pootafdrukken. Voel en ontdek hoe de verschillende vachtjes aanvoelen in dit veilige, stevige boek voor baby's. Begin vr... »
 
 
 
 
 

Monsters bestaan niet!
Monsters bestaan niet!
Kleine Beer vindt het zo spannend! Hij slaapt vanavond voor de eerste keer in zijn eigen slaapkamer. Maar zonder zijn grote broer lijkt de slaapkamer van Kle... »
 
 
 
 
 

Diep onder de grond
Diep onder de grond
<p>Voor de fans van M.J. Arlidge, Robert Bryndza en Helen Fields</p><p><em>Ze gaat door tot haar armen pijn doen, net zo lang tot de ambulancebroeders arrive... »