Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vraagbaak Nederlands
Vraagbaak Nederlands
De volledig vernieuwde Vraagbaak Nederlands geeft nu nog sneller een<br/>helder en betrouwbaar antwoord op praktische vragen over taal en taalgebruik:<br/>1.... »
 
 
 
 
 

Easycratie
Easycratie
In grote, logge organisaties heerst vaak een verstikkende bureaucratie, die het onmogelijk maakt om de grote vraagstukken op te lossen. Er zijn genoeg mensen... »
 
 
 
 
 

150 Lifehackingtips
150 Lifehackingtips
Lifehacking? Is dat inbreken in computers? Nee, hacken betekent het modelleren van je informatiegedrag naar eigen behoefte, of dat nu gaat om e-mail, je tele... »
 
 
 
 
 

Grieken
Grieken
Zelfbeheersing - hoewel een uitvinding van de oude Spartanen - is niet alleen onbekend, maar ook onbegrijpelijk voor de hedendaagse Grieken. Ze zijn onstuimi... »
 
 
 
 
 

De kleine CMMI voor diensten
De kleine CMMI voor diensten
De kleine CMMI voor diensten is een praktischhulpmiddel voor organisaties die actiefinvulling willen geven aan continue prestatieverbeteringvan hun dienstver... »
 
 
 
 
 

De kunst van het onderhandelen
De kunst van het onderhandelen
Met tactisch onderhandelen kun je meer bereiken dan je denkt. je verkrijgt sneller de medewerking van een ander en komt zo eerder tot afspraken en compromiss... »
 
 
 
 
 

Performance behaviour
Performance behaviour
Je organisatie heeft alle systemen, structuren en competenties in huis, maar toch behaal je niet het maximale resultaat. Hoe kun je dit veranderen? Met Perfo... »
 
 
 
 
 

Opdrachtgever gezocht!
Opdrachtgever gezocht!
Wat veel professionals remt bij het actief verwerven van opdrachten, is het gevoel dat ze zichzelf opdringen. Klanten hebben er immers een hekel aan om iets ... »
 
 
 
 
 

Bundel Hondenbrokken/In 7 stappen naar klantgerichtheid
Bundel Hondenbrokken/In 7 stappen naar klantgerichtheid
Iedereen vindt het belangrijk om klantgericht te zijn. Maar wat houdt klantgerichtheid precies in? Wat vraagt het van medewerkers? En is klantgerichtheid het... »
 
 
 
 
 

Opmerkelijke ik
Opmerkelijke ik
Het is dringen geblazen voor de gewilde banen, leuke opdrachten en uitdagende projecten. Het aantal professionals en creatieve ondernemers overtreft de vraag... »