Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De kunst van Time-management
De kunst van Time-management
Als je je werktijd zo kunt indelen dat je efficiënt en effectief te werk gaat, ben je beter in staat je aan bepaalde `deadlines' te houden. Dan heb je tijd ... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Ubuntu
Basiscursus Ubuntu
Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Ubuntu 10.04.<br/>Voorjaar 2010 is de nieuwste versie (10.04) van het Ubuntu besturingssystee... »
 
 
 
 
 

Overtuigen op het werk
Overtuigen op het werk
Wat je zegt is belangrijk, maar nog belangrijker is hoe je iets zegt.Mensen in organisaties verzuchten nogal eens: ‘Waarom praten we toch zoveel?Kunnen we d... »
 
 
 
 
 

Situationeel (onder)handelen
Situationeel (onder)handelen
Als manager en ondernemer wilt u graag grip hebben op de commerciële<br/>processen in uw organisatie. U wilt scherp inkopen en gunstig verkopen.<br/>Soms zi... »
 
 
 
 
 

Opmerkelijke ik
Opmerkelijke ik
Het is dringen geblazen voor de gewilde banen, leuke opdrachten en uitdagende projecten. Het aantal professionals en creatieve ondernemers overtreft de vraag... »
 
 
 
 
 

Naar een vraaggestuurde informatievoorziening
Naar een vraaggestuurde informatievoorziening
ITIL, ASL en BiSL hebben als markstandaarden voor IT- en informatiemanagement<br/>(beheer) een grote vlucht genomen. Om deze goed toe te kunnen passen worden... »
 
 
 
 
 

Leestekens geregeld
Leestekens geregeld
Leestekens geregeld is de duidelijkste interpunctiegids van het<br/>Nederlands. De Taaladviesdienst van Onze Taal presenteert alle leestekens<br/>en de bijbe... »
 
 
 
 
 

Businessetiquette 3.0
Businessetiquette 3.0
Enkele opmerkelijke resultaten uit het Businessetiquette-onderzoek dat onder 777 directeuren en managers, onder andere via Twitter, is gehouden voor dit boek... »
 
 
 
 
 

Koplopers
Koplopers
Waar denkt u aan bij samenwerking tussen sport en bedrijf? Uw logo op de shirts van het atletiekteam? Uw naam levensgroot langs de zijlijn? Dit lijkt misschi... »
 
 
 
 
 

Taal top 100
Taal top 100
genootschap onze taal. Een uitkomst inde dagelijkse taalpraktijk! Kort en duidelijk antwoord op... »