Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Situationeel (onder)handelen
Situationeel (onder)handelen
Als manager en ondernemer wilt u graag grip hebben op de commerciĆ«le<br/>processen in uw organisatie. U wilt scherp inkopen en gunstig verkopen.<br/>Soms zi... »
 
 
 
 
 

De kleine CMMI voor diensten
De kleine CMMI voor diensten
De kleine CMMI voor diensten is een praktischhulpmiddel voor organisaties die actiefinvulling willen geven aan continue prestatieverbeteringvan hun dienstver... »
 
 
 
 
 

De kunst van het onderhandelen
De kunst van het onderhandelen
Met tactisch onderhandelen kun je meer bereiken dan je denkt. je verkrijgt sneller de medewerking van een ander en komt zo eerder tot afspraken en compromiss... »
 
 
 
 
 

Performance behaviour
Performance behaviour
Je organisatie heeft alle systemen, structuren en competenties in huis, maar toch behaal je niet het maximale resultaat. Hoe kun je dit veranderen? Met Perfo... »
 
 
 
 
 

Opdrachtgever gezocht!
Opdrachtgever gezocht!
Wat veel professionals remt bij het actief verwerven van opdrachten, is het gevoel dat ze zichzelf opdringen. Klanten hebben er immers een hekel aan om iets ... »
 
 
 
 
 

Geen kip overboord
Geen kip overboord
Heidi Aalbrecht en Pyter Wagenaar<br/><br/>Geen kip overboord laat zien hoe bekende Nederlanders<br/>spreekwoorden en uitdrukkingen verhaspelen.<br/><br/>All... »
 
 
 
 
 

Grieken
Grieken
Zelfbeheersing - hoewel een uitvinding van de oude Spartanen - is niet alleen onbekend, maar ook onbegrijpelijk voor de hedendaagse Grieken. Ze zijn onstuimi... »
 
 
 
 
 

Taal top 100
Taal top 100
genootschap onze taal. Een uitkomst inde dagelijkse taalpraktijk! Kort en duidelijk antwoord op... »
 
 
 
 
 

Marketing voor ondernemers
Marketing voor ondernemers
Marketing voor ondernemers <br/>In 10 stappen naar een succesvolle marketingstrategie - Eline Walda<br/><br/>Er zijn maar weinig ondernemers bij wie de order... »
 
 
 
 
 

De kunst van Time-management
De kunst van Time-management
Als je je werktijd zo kunt indelen dat je efficiĆ«nt en effectief te werk gaat, ben je beter in staat je aan bepaalde `deadlines' te houden. Dan heb je tijd ... »