Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het verloren rijk
Het verloren rijk
De Donkere Toren is Stephen Kings onbetwiste meesterwerk en een van de grootste epische successen van de afgelopen twintig jaar. Een aangrijpende en spannend... »
 
 
 
 
 

4 seizoenen
4 seizoenen
Vier Verhalen Waaronder Shawshank Redemption »
 
 
 
 
 

The Shining
The Shining
Welcome to the Overlook Hotel. You'll never want to leave . . . Danny is only five years old, but in the words of old Mr Hallorann he is a 'shiner', aglow wi... »
 
 
 
 
 

Omnibus
Omnibus
In drie bloedstollende verhalen laat meesterverteller Stephen King zijn licht schijnen op de wereld van de televisie, de sport en de overheid.
VLUCHT NAAR DE... »
 
 
 
 
 

De vervloeking
De vervloeking
Advocaat Bill Halleck woont met vrouw en dochter in een klein plaatsje en heeft zijn leven goed voor elkaar. Dan, in een ogenblik van onoplettendheid, rijdt ... »
 
 
 
 
 

De ontvoering
De ontvoering
"In De ontvoering van bestsellerauteur Stephen King verandert de misdaad van de eeuw al snel in een race tegen de klok…Blaze is enorm groot en sterk, maar ... »
 
 
 
 
 

Duistere krachten (The Mist)
Duistere krachten (The Mist)
'Ik heb het geschreven als een scenario, want zo wilde het verhaal... »
 
 
 
 
 

IT
IT
It is de angstaanjagende klassieker van horrormeester Stephen King. Succesvol verfilmd in twee delen door regisseur Andy Muschietti, met o.a. de creepy Bill ... »
 
 
 
 
 

Storm of the century
Storm of the century
Storm Van De Eeuw Storm Of The Century Filmeditie »