Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De marathon
De marathon
 »
 
 
 
 
 

Mr. Mercedes
Mr. Mercedes
Stephen King
Mr. Mercedes

Op een ijskoude vroege ochtend staan honderden wanhopige werklozen in de rij voor een banenbeurs. Zonder waarschuwing raast een ee... »
 
 
 
 
 

Shawshank redemption
Shawshank redemption
The Shawshank Redemption (De ontsnapping) is het openingsverhaal van 4 Seizoenen, het boek waarmee Stephen King zich een meester toont als verhalenverteller.... »
 
 
 
 
 

Ogen van vuur
Ogen van vuur
In hun studententijd hebben Andy McGee en zijn vrouw Vicky vrijwillig meegedaan aan een experiment om een volslagen onbekende drug te testen. Ogenschijnlijk ... »
 
 
 
 
 

Insomnia
Insomnia
Ralph Roberts heeft een probleem: hij slaapt niet goed meer. Elke ochtend wordt hij vroeger wakker: 3:15... 3:02... 2:45... 2:15. Het heet voortijdig ontwake... »
 
 
 
 
 

De bezeten stad
De bezeten stad
Toen Stephen Kings klassieke vampierthriller Bezeten Stad dertig jaar geleden verscheen waren er miljoenen lezers die gefascineerd maar tegelijkertijd doodsb... »
 
 
 
 
 

De talisman
De talisman
The Talisman »
 
 
 
 
 

Over leven en schrijven
Over leven en schrijven
Hoe slaagt Stephen King er telkens weer in zijn lezers aan zich te... »
 
 
 
 
 

Dr. Sleep
Dr. Sleep
Grootmeester Stephen King keert terug naar de personages en de setting van een van zijn populairste thrillers ooit: De Shining.
Het jongetje Danny Torrance i... »