Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wat spook jij uit
Wat spook jij uit
Van de bestsellerauteur van Shopaholic!<br/><br/>Lara Lington heeft altijd al een grote fantasie gehad. Maar nu gelooft ze dat ze echt gek aan het worden is.... »
 
 
 
 
 

Christmas Shopaholic
Christmas Shopaholic
Becky Bloomwood is dol op kerst. Het gaat altijd hetzelfde: haar ouders verzorgen het diner en de buren komen langs in vreselijke kersttruien. Maar dit jaar ... »
 
 
 
 
 

Mijn niet zo perfecte leven
Mijn niet zo perfecte leven
Cat Brenner heeft er genoeg van om een 'nobody' te zijn. Daarom gaat ze werken op een trendy reclamebureau in Londen. Haar baas Demeter is een helse verschri... »
 
 
 
 
 

Shopaholic naar de sterren
Shopaholic naar de sterren
<p>Becky gaat het helemaal maken in Hollywood!

Becky Brandon (meisjesnaam Bloomwood) is in Hollywood aangekomen! Hier heeft ze haar hele leven op gewacht. F... »
 
 
 
 
 

De burn-out
De burn-out
<p>Sasha is tegen een muur gelopen. De wanhoop nabij besluit ze naar het resort in Devon te gaan waar ze als kind graag kwam, in de hoop dat boerenkoolsmooth... »
 
 
 
 
 

Die Schnäppchenjägerin
Die Schnäppchenjägerin
Rebecca Bloomwood hat eine gefährliche Leidenschaft: Die erfolgreiche Finanzexpertin, die anderen Menschen in Geldfragen kompetent zur Seite steht, kann kei... »
 
 
 
 
 

Verras me
Verras me
Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! S... »
 
 
 
 
 

Het zwemfeestje
Het zwemfeestje
 »
 
 
 
 
 

De partycrasher
De partycrasher
Nadat haar ouders uit elkaar zijn gegaan is Effie vervreemd geraakt van haar vader en begon ze een vete met zijn knappe (en veel jongere) nieuwe vriendin, Kr... »