Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Shopaholic & Baby
Shopaholic & Baby
<p>Becky Brandon, geboren Bloomwood, voelt zich super. Ze heeft een nieuwe baan als 'personal shopper' bij een warenhuis in Londen. En samen met haar man Luk... »
 
 
 
 
 

Voor wat hoort wat
Voor wat hoort wat
Fixie Farr heeft altijd volgens haar vaders motto geleefd: family first. Wanneer ze in een koffiezaakje voorkomt dat er iets gebeurt met de laptop van een kn... »
 
 
 
 
 

De cocktailclub
De cocktailclub
Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Elke maand hebben ze een vaste afspraak om ... »
 
 
 
 
 

Zoete tranen
Zoete tranen
Fleur Daxeny is bloedmooi en levensgevaarlijk. Ze draagt altijd zwarte kleding en verslijt meer mannen dan schoenen. In de krant zoekt ze naar rouwadvertenti... »
 
 
 
 
 

O jee, mama is een fee!
O jee, mama is een fee!
In dit hilarische boek lees je de magische avonturen van Ella en haar familie. Ella's mama ziet er heel normaal uit, maar eigenlijk is ze een fee. Met haar b... »
 
 
 
 
 

Sag's Nicht Weiter Liebling. 8 Cds
Sag's Nicht Weiter Liebling. 8 Cds
Sags nicht weiter Liebling. 8 CDs »
 
 
 
 
 

Shopaholic
Shopaholic
<p>Stap binnen in de aanstekelijke droomwereld van een bruisende vrouw, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zonder dat é... »
 
 
 
 
 

Hou je mond!
Hou je mond!
<p>Emma heeft, zoals alle jonge vrouwen ter wereld, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, voor haar vriend en voor haar collega's. Zo werd ze ontmaagd in de... »