Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Shopaholic grijpt in
Shopaholic grijpt in
Becky is met haar halve familie in een camper op weg naar Las Vegas. Er moet van alles gebeuren. Geen paniek! Ze heeft een plan. Punt één: haar vader zoeke... »
 
 
 
 
 

Mini Shopaholic
Mini Shopaholic
<p>Crazy Shopping! Zo moeder zo dochter

Becky Brandon (geboren Bloomwood) is dol op haar tweejarige dochtertje. Maar de opvoeding van Minnie valt vies tegen... »
 
 
 
 
 

De burn-out
De burn-out
Sasha is tegen een muur gelopen. De wanhoop nabij besluit ze naar het resort in Devon te gaan waar ze als kind graag kwam, in de hoop dat boerenkoolsmoothies... »
 
 
 
 
 

Mijn niet zo perfecte leven
Mijn niet zo perfecte leven
Cat Brenner heeft er genoeg van om een 'nobody' te zijn. Daarom gaat ze werken op een trendy reclamebureau in Londen. Haar baas Demeter is een helse verschri... »
 
 
 
 
 

Zwemfeestje
Zwemfeestje
 »
 
 
 
 
 

Shopaholic & Baby
Shopaholic & Baby
Becky Brandon, geboren Bloomwood, voelt zich super. Ze heeft een nieuwe baan als 'personal shopper' bij een warenhuis in Londen. En samen met haar man Luke g... »
 
 
 
 
 

Voor wat, hoort wat
Voor wat, hoort wat
Fixie Farr heeft altijd volgens haar vaders motto geleefd: family first. Wanneer ze in een koffiezaakje voorkomt dat er iets gebeurt met de laptop van een kn... »
 
 
 
 
 

Mag ik je nummer even? 10 ex.
Mag ik je nummer even? 10 ex.
Poppy Wyatt is haar verlovingsring kwijt! Een antiek geval, al drie generaties in het bezit van de familie van Magnus, haar aanstaande. Over tien dagen is de... »
 
 
 
 
 

Shopaholic & Baby
Shopaholic & Baby
<p>Becky Brandon, geboren Bloomwood, voelt zich super. Ze heeft een nieuwe baan als 'personal shopper' bij een warenhuis in Londen. En samen met haar man Luk... »