Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Diagnose
Diagnose
Sean McGillin is achtentwintig en kerngezond totdat hij zijn been breekt tijdens een rondje skeeleren in Central park. Binnen vierentwintig uur na de operati... »
 
 
 
 
 

Epidemie
Epidemie
De verschijnselen doen zich heel plotseling voor: zware hoofdpijn, hoge koorts, buikpijn, diarree, braken, keelpijn en hoesten. Een gruwelijke epidemie, waar... »
 
 
 
 
 

Vergiftigd
Vergiftigd
Dr.Kim is pas gescheiden, maar vastbesloten een goede vader te blijven voor zijn enige dochter Becky. Op een avond neemt hij Becky mee naar haar favoriete fa... »
 
 
 
 
 

Shock
Shock
Deborah en Joanna zijn twee vriendinnen die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Op een dag zien ze in de krant een advertentie die de mogelijkheid lijkt te ... »
 
 
 
 
 

Nano
Nano
‘Deze man is niet alleen een fenomeen, maar ook een genre op zichzelf.’ – <em>Aktueel</em>

Over <em>Doodsakte</em>:
‘De ultieme “de een zijn dood,... »
 
 
 
 
 

Doodsakte
Doodsakte
<strong>Twee artsen sterven tijdens een baanbrekend onderzoek dat het tekort aan doneren kan oplossen. Toeval of opzet?</strong><br/><br/>De Amerikaans-Alban... »
 
 
 
 
 

Ademnood
Ademnood
Yuri Davydov is een gefrustreerd man. Jaren geleden verliet hij zijn vaderland om rijk te worden in Amerika, maar daar heeft hij het nooit verder geschopt da... »
 
 
 
 
 

Ontvoerd
Ontvoerd
In de Atlantische Oceaan doet een team van oceanografen en duikers onder leiding van Perry Bergman in een mini-onderzeeër onderzoek naar magmakamers. Een ge... »
 
 
 
 
 

Brein
Brein
 »
 
 
 
 
 

Terminaal
Terminaal
 »