Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Besmet
Besmet
Er komt een abrupt einde aan het geluk van dr. Jack Stapleton als hij zijn goedlopende oogartsenpraktijk verliest aan een gigantisch medisch concern... n zij... »
 
 
 
 
 

Intern
Intern
Om zijn studie medicijnen af te ronden besluit de jonge co-assistent Peters in een ziekenhuis op Hawaii te gaan werken. Het is het begin van een hectische pe... »
 
 
 
 
 

Kritiek
Kritiek
De kerngezonde, atletische computerprogrammeur David Jeffries, had niet kunnen vermoeden dat een simpele enkelblessure tot zijn dood zou leiden...

Angela Da... »
 
 
 
 
 

Crisis
Crisis
Drie vrouwen, allen gestorven onder mysterieuze omstandigheden. Patholoog-anatoom Jack Stapleton staat voor een raadsel.De eerste vrouw die overlijdt na een ... »
 
 
 
 
 

Narcose
Narcose
ROBIN COOK
Narcose
Jeffrey Rhodes, een bekwaam en algemeen gewwardeerd anesthesist, komt tijdens een betrekkelijk eenvoudige bevalling in de problemen. De mo... »
 
 
 
 
 

Fataal
Fataal
 »
 
 
 
 
 

Overdosis
Overdosis
 »
 
 
 
 
 

Invasie
Invasie
Op zekere avond wordt de volledige bevolking van een Amerikaanse provincieplaats met een onverklaarbaar verschijnsel geconfronteerd: in alle huizen begeven d... »