Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Donor
Donor
Lynn Peirce, een vierdejaars studente geneeskunde, heeft alles goed voor elkaar. Maar wanneer haar vriend Carl in het ziekenhuis opgenomen wordt voor een rou... »
 
 
 
 
 

Ingreep
Ingreep
Een archeoloog en goede schoolvriend van arts Jack Stapleton heeft zojuist een belangrijke ontdekking gedaan. Hij heeft de botten van de Maagd Maria en het g... »
 
 
 
 
 

Autopsie
Autopsie
 »
 
 
 
 
 

Narcose
Narcose
ROBIN COOK
Narcose
Jeffrey Rhodes, een bekwaam en algemeen gewwardeerd anesthesist, komt tijdens een betrekkelijk eenvoudige bevalling in de problemen. De mo... »
 
 
 
 
 

Coma
Coma
De knappe en energieke Nancy Greenly wordt in het ziekenhuis opgenomen voor een kleine medische ingreep. Maar al direct na het begin van de operatie gaat er ... »
 
 
 
 
 

Ingreep
Ingreep
Een arts wordt meegesleurd in een strijd tussen wetenschap en geloof en komt ook nog voor onmogelijke keuzes te staan wanneer zijn kind ernstig ziek wordt.<b... »
 
 
 
 
 

Experiment
Experiment
Student medicijnen Adam Schönberg gaat op zoek naar een baan wanneer zijn vriendin zwanger blijkt te zijn. Hij wordt artsenbezoeker bij de multinational Aro... »
 
 
 
 
 

Manipulatie
Manipulatie
 »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
Charles Martel is een succesvol arts. Wanneer zijn vrouw aan kanker sterft, besluit hij zich voortaan te wijden aan kankeronderzoek. Dan slaat het noodlot op... »
 
 
 
 
 

Overdosis
Overdosis
 »