Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Van twee kanten
Van twee kanten
Doktersassistente Fransien Wagtendonk heeft het moeilijk als haar vader onverwacht komt te overlijden, terwijl haar moeder met een andere man in Australië w... »
 
 
 
 
 

Joyride & andere spannende verhalen
Joyride & andere spannende verhalen
In ‘Joyride’ zijn de allerbeste spannende verhalen van thrillerauteur René Appel samengebracht. Enkelen zijn in vertaling verschenen bij gerenommeerde A... »
 
 
 
 
 

Language Contact And Bilingualism
Language Contact And Bilingualism
Amsterdam Academic Archive. What happens - sociologically, linguistically, educationally,... »
 
 
 
 
 

De advocaat
De advocaat
David Driessen is strafpleiter bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Als junior krijgt hij vooral kleine zaken toegewezen, maar zijn<br/>ambitie ligt ... »
 
 
 
 
 

Het gele monster
Het gele monster
<i>Het gele monster</i> is een kort verhaal uit de verhalenbundel <i>Hittegolf</i> van René Appel.

Tijdens een vakantie met zijn gezin vergeet ee... »
 
 
 
 
 

Ik en mijn mobiel (set)
Ik en mijn mobiel (set)
De grootmeester van de Nederlandse crimeliteratuur komt in dit Literaire Juweeltje met een griezelverhaal over een wel heel hedendaags verschijnsel: de mobie... »
 
 
 
 
 

Noodzakelijk kwaad CD's
Noodzakelijk kwaad CD's
Menno Hulsdonk is eigenaar van een bouwbedrijf. Hij heeft geld nodig, veel geld, en is daarom bereid met rekeningen te sjoemelen. Zijn vrouw Franka leeft op ... »
 
 
 
 
 

Overschot
Overschot
<p>In <em>Overschot </em>van René Appel krijgt Arend Meulenhoek een dreigtelefoontje van een man die claimt dat zijn stiefzoon Ferry hem duizenden euro’s ... »
 
 
 
 
 

Weerzin
Weerzin
Hotelmanager Niels Hulzeboom is gelukkig getrouwd, maar als hij hopeloos verliefd wordt op zijn nieuwe assistente zet hij alles op het spel. Bovendien zijn e... »