Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De advocaat
De advocaat
David Driessen is strafpleiter bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Als junior krijgt hij vooral kleine zaken toegewezen, maar zijn ambitie ligt bij ... »
 
 
 
 
 

Spanning
Spanning
'Spanning' speelt zich af in Amsterdam in 1980. Jeroen Wielmeijer moet onder grote druk zijn proefschrift over stress voltooien, maar zijn onderzoeksresultat... »
 
 
 
 
 

Waarom niet
Waarom niet
Terwijl haar man op voetbalweekend is viert Tara Ellink haar eenendertigste verjaardag met een groepje vrienden in een café. Daar raakt ze in gesprek met en... »
 
 
 
 
 

Burn-out
Burn-out
<i>Burn-out</i> is een kort verhaal uit de verhalenbundel <i>Hittegolf</i> van René Appel.

Elise en haar zoon Tobias zijn net in hun nieuwe huis ... »
 
 
 
 
 

Slag op de zuiderzee
Slag op de zuiderzee
 »
 
 
 
 
 

Verzwegen
Verzwegen
Wanneer Suzan tijdens het opruimen van haar moeders huis een krantenbericht tegenkomt over een oude verkrachtingszaak, maakt dat het nodige bij haar los. Maa... »
 
 
 
 
 

Weerzin
Weerzin
Hotelmanager Niels Hulzeboom is gelukkig getrouwd, maar als hij hopeloos verliefd wordt op zijn nieuwe assistente zet hij alles op het spel. Bovendien zijn e... »
 
 
 
 
 

Taalstukken
Taalstukken
<p><em>Taalstukken </em>van René Appel is voor iedereen die geïnteresseerd is in de vaak vermakelijke en verrassende eigenaardigheden van ons belangrijkste... »
 
 
 
 
 

Complot
Complot
 »